2777
2789
چشم  نگفتی نظرتوها😂😂

ببین ما همه چیزو در حد حواس پنج گانه مون میتونیم درک کنیم ، مثلا یا باید ببینیم یا بشنویم یا لمس کنیم و ... 

اگه غیر این باشه باورش برامون سخت میشه ، ولی دلیل بر وجود داشتنشون نیست ، یسری موجودات دیگه هستن که از انرژی هستن ولی ما نمیتونیم ببینیمشون ، مثلا تو الان آنتن تلوزیونتون کلی سیگنال مختلف از سراسر دنیا دریافت میکنه ، ولی تو خود سیگنال و نمیتونی ببینی ، موجودات غیر ارگانیک هم از محدود درک جسم انسان خارج هستن

مرگ تعصب تولد اخلاق است ..
عزیزم ما ادما خودمون منشا آسیب رسوندن بهمیم چ برسه چیزای دیگ 

میدونم ولی از لحاظ دیگه ای گفتم😂

انسان ها با اراده خودشون اسیب میرسونن ولی اون موجودات با توجه به افسانه ها بدون اختیار انجام میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی از لحاظ دیگه ای گفتم😂 انسان ها با اراده خودشون اسیب میرسونن ولی اون موجودات با توجه به ...

فهمیستم😁😂

اره ولی خب بعضی از اون هام قدرت تفکر دارن و میدونن دارن چیکار میکنن راستش تو نت هم سرچ زدم دروغو راستش 

ب نظر خودم اوناهم وجود داشتن مثل دایناسورا 

شایدم ن 

😂😂جوو رمان مارو گرفته ول نمیکنه 

ببین ما همه چیزو در حد حواس پنج گانه مون میتونیم درک کنیم ، مثلا یا باید ببینیم یا بشنویم یا لمس کنی ...

جواب خوبی بود👌👍 

اگه باشنم... 

عین خیلی موجودات دیگ دارن بر خودشون زندگی میکنن و ما نمیتونیم ببینیمشون همونطور ک گفتی 

جواب خوبی بود👌👍  اگه باشنم...  عین خیلی موجودات دیگ دارن بر خودشون زندگی میکنن و ...

کره زمین در برابر عالم هستی مثل ی دونه شن تویه ی کویره ، میلیارد ها کهکشان وجود داره که هر کدومش چند میلیارد ستاره داره ، و هر ستاره خودش ی منظومه هست که چندتا سیاره دورش میچرخن و توی هر سیاره امکان حیات وجود داره

مرگ تعصب تولد اخلاق است ..