2777
2789
عنوان

بازم شروع شد

216 بازدید | 17 پست

چند بار به از پسرخاله ،دخترخالم ،خالم مادر بزرگم می‌شنوم مادر شوهر و بردارشوهرم پشتم حرف میزنن کلافه شدم هی خودم. میزنم به بی‌خیالی باز شروع میکنن خواهر شوهر هم که فقط تیکه میندازه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکبار جوابشونو بدی دادوبیداد کنی ادم میشن

خسته شدم بخدا به خاطر شوهرم همش کوتاه میام قطع رابطه کنم گفتن خودش میگیره  و هزار دروغ که من نمیزارمش پیرسون بهش سر بزنه و زن ذلیل باهاشون در ارتباطم تیکه میندازن 

اهمیت نده بزار انقد باسنت رو بجوعن تا دهنش جر بخوره بابا هیچ چیزی ارزش فکر مشغولی رو نداره باور کن

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
اهمیت نده بزار انقد باسنت رو بجوعن تا دهنش جر بخوره بابا هیچ چیزی ارزش فکر مشغولی رو نداره باور کن

شما جای من بودید عروسی همچین خواهر شوهری که شوهرت و بقیه رو تحریک می‌کنه برعلیه ت میرفتی؟

عزیزم ، یه بار جلو روی مادر شوهرت بگو ، مادر جون اگه مشکلی با من دارین جلو روم بگین ببینم مشکلم چیه ،میرین پشت سرم صحبت میکنید به من میرسه . 

ببین چی میگه

یا اینکه کلا خودتو به بیخیالی بزن و رفت و امدتو کم کن. بزار هرچی میخوان ، دور از جون زر بزنن 

عزیزم ، یه بار جلو روی مادر شوهرت بگو ، مادر جون اگه مشکلی با من دارین جلو روم بگین ببینم مشکلم چیه ...

به دخترش گفتم مامانت و داداشت پشتم حرف میزنن صد در صد بهش گفتن  ولی انگار میکنن

به دخترش گفتم مامانت و داداشت پشتم حرف میزنن صد در صد بهش گفتن  ولی انگار میکنن

به خودش بگو و دیگه ، هم انگار یه گوشت دره یه گوشت درواز ، همه رو بزار کنار روح و‌روانتو برای چی اذیت میکنی ؟

میانتو با هیشکی خراب نکن 🌷