2777
2789
عنوان

اکس ۷ سال پیشم

288 بازدید | 14 پست

قضیه از این قرارها که ۷سال پیش یعنی کلاس نهم بودم که دوستام هی می اومدن بهم میگفتن که اره فلانی(اکسم) گفته خیلی بهش(من) علاقه دارم و گذشت چند وقت خودش بهم توی تلگرام پیام داد و خلاصه من تحت تاثیر دوستام باهاش ر.ل زدم و بعد دوماه با دوستم بهم خیانت کرد من قبلش بلاکش کرده بودم .

تقریبا یه ۳یا۴سال با دوستم ر.ل بودن جلو خود من بگو بخند میکردن

بعد ۷ ۸ ماه پیش اکسم اومد پیوی و دوباره بهم پیشنهاد داد و من گفتم اصلا حرفش رو نزن من خیلی ازت دلخورم بعد اونم گفت هرچی بگی حق داری بیا دوباره باهم باشیم تا جبران کنم خلاصه من قبول نکردم و هیچ حرفی از دوست داشتن نزد خودمم میدونم که نداره 

ولی این آقا ۷ ساله وقتی از خونه میرم بیرون (هم محله ای هستیم) بهم زل میزنه خیلی تابلو نگاه می‌کنه حتی میتونم بگم اصلا پلک‌نمیزنه 

حالا می‌خوام از شما بپرسم منظورش چیه از این نگاها چون میدونم دوستم نداره که اگر داشت بعد دوماه با دوستم بهم خیانت نمیکرد ایندفعه دیدمش چه عکس العملی نشون بدم که بفهمه بدم میاد اینجوری زل میزنه بهم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم باشم بدونم یه نفر سه چار سال با یکی بوده اصلا قبول نمیکنم باش رل بزنم

چون مطمئنا یه چیزایی از اون شخص میمونه تو ژندگیش تا همیشه

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
فکر کن چقد پیشرفت نداشتی ک هنوز  با اکس نهم راهنمایی ک بعدش با دوستت بت خیانت کردع درگیری😐 ان ...

بحث پیشرفت نیست دوست عزیز خب وقتی هم محلی و همسایه هستیم ناخودآگاه آدم فکرش درگیر میشه از این همه هیزی😂😂

من خودم باشم بدونم یه نفر سه چار سال با یکی بوده اصلا قبول نمیکنم باش رل بزنم چون مطمئنا یه چیزایی ...

منم عمرا قبولش نکردم و نمیکنم ولی وقتی میرم بیرون معذب میشم زل میزنم بهم پلکم نمیزنه حتی حرفیم نمیزنه

فکر کن چقد پیشرفت نداشتی ک هنوز  با اکس نهم راهنمایی ک بعدش با دوستت بت خیانت کردع درگیری😐 ان ...

به نکته خوبی اشاره کردید... چون معمولا بعد چندسال آدم میگه اه اه من اون موقع چقدر احمق بودم که درگیر فلانی بودم....مگه اینکه بقول تو هیچ پیشرفتی نکرده باشیم