2777
2789

عزیزم اکه شوهرت برحسب تجربه بد من حتما پیام بده اکه به شوهرت کوتاه بییای اصلا پرو نمیشه انکار به پدر و مادرت کوتاه مییایی پرو میشن شوهرت هم شده جزئی از اعصا خانواده برادرت انگار کوتاه ممییای البته نزدیکتر ار برادرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام نده من که میدونم آخرش کار خودتو میکنی بهش پیام میدی ولی نده پیام🥲

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

پیام نده من که میدونم آخرش کار خودتو میکنی بهش پیام میدی ولی نده پیام🥲

طاقت ندارم نیمدونم در چ حاله اوضاعش خوب شده بدتر شده 

هر دو مقصریم اما خب منم تند رفتم من میدونستم شرایطش بده 

هوووف 

طاقت ندارم نیمدونم در چ حاله اوضاعش خوب شده بدتر شده  هر دو مقصریم اما خب منم تند رفتم من میدو ...

تو میتونی اون دیگه رفته ببین همه پل های پشت سرتو خراب کن تا نتونی پیگیرش بشی نتونی بهش پیام بدی اونوقت که دبگا کم کم فراموش  میشه من الان ۵ ۶ ماهه ندیدمش نه باهاش حرف زدم فراموشم شد نه کامل ولی خیلی  کم یادش میکنم اونم توی ذهنم ناخداگاه میاد

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

اونوقت ببین واقعا پسر خوبه ارزشش داره کوتاه بییای پیام بده

ارزششو ک داره تو روزای سخت زندگیم بود ولی میترسم بهش پیام بدم باهام خوب رفتار نکنه میدونمم خودش نمیده 

ارزششو ک داره تو روزای سخت زندگیم بود ولی میترسم بهش پیام بدم باهام خوب رفتار نکنه میدونمم خودش نمید ...

بنظرم چندروز صبرکن آروم بشه پیام بده بدهم جواب داد تو ناراحت نشو آرام اشت داشته باش یکم تحمل کن ببین چی مشه