2777
2789
عنوان

انتخاب ماشین

319 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 🪴 من ماشین همسرم پارس سال هست و من تازه رانندگی یاد گرفتم اما خیلی زیاد میترسم حالا واسه همین بهش گفتم ماشین رو بفروش ۲۰۶ تیپ ۵ بخر ، فکر می‌کنم که هم کوچیک تره و رانندگی باهاش آسون تره، هم اینکه ماشین مورد علاقمه ، انگیزمو برای یادگیری بیشتر میکنه، بنظرتون فکرم درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا ۲۰۶واقعاا ماشین دختر نیست فرمونش تیزه یه ذره بچرخونی رفته من بابام بنگاه داشت پشت همه ماشینی میداد بشینم الا۲۰۶ مخصوصا که اول رانندگیته پارس خیلی بهتره من دومین ماشینی نشستم پارس بودم خوب بود 

اگه میتونی اولش به تیبا ساینا یا پراید بخر به خوشی سوار بشی عزیزم 

نه تصمیم اشتباهیه. شما یه پراید مدل پایین و مناسبتر بخرید برا تمرین. پارس هم داشته باشید

عزیزم الان بخوایم ۲۰۶ بخریم نهایتا ۱۰۰ میذاریم رو پولمون ولی من پراید هم‌دوست ندارم هم پراید زیر ۲۵۰ نیست اصلا🥺

نه اصلا ۲۰۶واقعاا ماشین دختر نیست فرمونش تیزه یه ذره بچرخونی رفته من بابام بنگاه داشت پشت همه ماشینی ...

اخه عزیزم حس می‌کنم پارس یخورده مردونه س ، این ب‌کنار حس می‌کنم بزرگه اخه خودم خیلی کوچولو ام🥺🤣

اخه عزیزم حس می‌کنم پارس یخورده مردونه س ، این ب‌کنار حس می‌کنم بزرگه اخه خودم خیلی کوچولو ام🥺🤣

ن نمیتونم الان ۱۰۰ بداریم رو ماشین مون میشه ۲۰۶ ۱۴۰۰ راحت بخریم ولی حتی پراید هاچبکم بخوام بخرم زیر ۲۵۰ نیست 

نه فک میکنی پارس خوشدسته ۲۰۶درسته جمع جور نیز جمع کردنش اون برای تازه کاری رانندگی اصلا خوب نیست 

خب صفر نگیر یه مدل پایین بگیر پراید ام‌وی ام تیبایی چیزی 

آره خیلی گرون شده منم ماشینم تو یه حادثه ازدست دادم دیگه نمیتونم بخرم آنقدر غصه دارم 

نه فک میکنی پارس خوشدسته ۲۰۶درسته جمع جور نیز جمع کردنش اون برای تازه کاری رانندگی اصلا خوب نیست&nbs ...

ممنون از راهنماییت عزیزم انشالله ک بزودی بتونی بهترشو بخری♥️

چه فرق داره اخه😅 نه اصلا سخت نیست نترس  برو باهاش کم کم تمرین کن بشین .دستت میاد

عزیزم مطمئنم شما راننده چندین ساله ای که اینطور میگی من تازه میخوام بشینم و اینک خیلی هم میترسم واسه همین سخته برام دعا کن ترسم بره