2777
2789
الهی بگردمت

خدا نکنه از همه بدتر طبقه پایین پدرم اینا با اخلاق گندشون دارم بدون هیچ امکاناتی ، نه حمومی نه دستشویی نه آشپزخونه ای زندگی میکنم ، ایخدای رحمان یه نگاهی به ما کن🥺🙏😓

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زمین دارین کم کم بسازین 

مجبوریم اینکار کنیم ، ولی پول نمی‌رسه بخدا با برجی پنج ملیون اصلا نمیرسونیم با دوتا بچه😔

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
الهی عزیزم شوهرت چکارس

کارگر قالیشویی اونم کار کمه یه روز میگن بیا یه روز میگن نیا😔