2777
2789
عنوان

😭😭خسته شدم

95 بازدید | 8 پست

خیلی بد با روح و روانم نوجوانی و بچگی و حالا جوانی رو دارم میگذرونم نمی‌ذاره اونجوز که باید از زندگی لذت ببرم خیلی سخته اونایی که دارن درکم میکنن وسواس رو میگم 

چندساله درگیره از ده سالگی الآنم بیست سالمه دیگه تحملم تموم شده می‌دونم دکتر یا روانشناس که برم میگه دوره اش طولانی هست 

واقعا اگر بگم چه وسواس های دارم شما یا خوندنش خسته می‌شید 

اصلا یا وسواس زندگی قشنگ نیست یه چیزی هست مثل خوره میفته ب  جون آدم 

حالا افسردگی هم گرفتم ب ی روانشناس صحبت کردن گفتن شروع افسردگی هست 

😭💔حرف بزنید باهام 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
یه جا خوندم وسواس بخاطر زیاد شدن سودا تو بدنه،تو که همه راه ها رو رفتی به نظرم از طب سنتی هم کمک بگی ...

والا همه راه ها رو نرفتم روانشناس رفتم ی بار و ول کردم 

می‌خوام دوباره با ی روانشناس در ارتباط باشم 

طب سنتی هم خوبه ممنون 🌷🤍

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم عزیزم برات حمد میخونم ان شالله مشکلت حل بشه⁦❤️⁩

فدای دل مهربونت ممنونم 🌷

اولا خسته نباشی. بعدشم چی حالتو خیلی خوب میکنه . برو دنبال همون

چرا خسته نباشم؟😶

خیلیا تو زندگی مشکل دارن. ولی خودشونو خوشحال نشون میدن. زیاد فکر منفی نکن. مشکل اصلیتو پیدا کن. عزیز ...

عزیزم؟لطفا پسرخاله نشید زود