2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برا منم میگی چجوری درس میکنی؟ دوس دارم یاد بگیرم😍

آموزش #فلافل 😍😋

2 لیوان نخود را به مدت 48 ساعت خیس گرده و در طول روز چندین مرتبه آب آن رو عوض کنید.

بعد از 48 ساعت نخودها رو در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود

2 لیوان نخود+4 حبه سیر+2 عدد پیاز متوسط+نمک+فلفل قرمز+کمی زردچوبه+پودر زیره سبز+پودر کاری+پودر تخم گشنیز +دو قاشق غذاخوری پر آرد نخودچی را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا مواد کاملا پوره و نرم یکدست شوند

◀دقت کنید نخودها باید کاملا چرخ شده و نرم بشن وگرنه فلافل سفت میشه

◀میزان سیر و ادویه ها کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی داره

◀ادویه کاری تند هست و من دیگه فلفل قرمز اضافه نکردم اگه دوست داشتید میتونید علاوه بر کاری مقداری فلفل قرمز بنا به ذائقه اضافه کنید

مواد فلافل را در کاسه بریزید و کم کم حدود کمتر از نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید تا مایه کمی شل شود.

◀حتما به تدریج آب اضافه کنید وگرنه مایه فلافل زیادی شل میشه و فلافل خراب میشه

◀آب باعث پوک شدن فلافل میشه

روی مواد را بپوشانید و 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید

قالب فلافل را در روغن داغ بزنید و از مواد فلافل پر کنید و فلافلها رو در روعن داغ سرخ کنید

◀میتونید بعد از اینکه قالب رو چرب کردید کف قالب فلافل رو کمی کنجد خام بپاشید و بعد مواد فلافل رو در قالب بریزید و روی مواد رو صاف کنید و دوباره مقداری کنجد بپاشید و در روغن سرخ کردم.

👈این دستور به شما فلافل های عالی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میده.

👈به هیچ عنوان نیازی به اضافه کردن سیب زمینی آبپز یا تخم مرغ یا مغز نان باگت نیست.(دستور اصلی فلافل فقط با نخود تنهاست)

👈این دستور حدود 30 عدد فلافل به شما میده که بستگی به سایز قالبتون داره

👈اگه همه نکات رو و همچنین اندازه هایی که گفتم رو رعایت کنید نیازی به افزودن بیکینگ پودر نیست و فلافل بسیار پوک و خوش بافتی خواهید داشت.

◀میتونید مواد رو فریز کنید و هر زمان خواستید بعد از یخ زدایی قالب بزنید و سرخ کنید.

با تشکر از همکار محترممون سوزان شریعت🌹

👩🏻‍🍳🎂دهکده کیک خانگی🎂👩🏻‍🍳

🍰 @dehkade_cake_home 🍰

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
وای من برنج و خورشتشم مرغ و سیب زمینی درس کردم دیگ خسته شدم هی گفتم چی درس کنم😂

نوش جونت اخه من نمتونم گوشت و مرغ بخورم نصف غذاهام پریده😂😂

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

2790
2778