2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گرایش به جنس مخالف نداری که اینجوری میشی

گلم چرا فکر بنده خدارو درگیر میکنی

خب خیلیا هستن کلا ازدواج رو نمیپسندن

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است

بخدا ماعم ک میخوایم ازدواج کنیم ی جور سختی داریم 

حق میدم به اونا ک نمی‌خوان ازدواج کنن عاقلین والا

ما دیوونه ایم 😂🤦‍♀️

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
گرایش به جنس مخالف نداری که اینجوری میشی

نه رل اینا که ندارم 

دیروز یه حس ۶می بهم گفت که با یکی که باهات اختلاف سنی داره ازدواج میکنی الان گلوم خشک شده میگم باید چیکار کنم چه خاکی به سرم کنم

خب نظرمو گفتم .😔

ناراحت نشو عزیزم

میدونم قصدی نداری اما چطور از یه نام کاربری و دو کلمه حرف قضاوت میکنیم می گیم فلانی بهمانی

ببخشید اگر ناراحت شدی❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792