2777
2789
عنوان

لطفا یادم بدین

80 بازدید | 14 پست

چجوری با آدمهای بد و پررو مغرور و محکم رفتار کنم ؟وقتی جوابشون میدم و محکوم شدن سریع دلم نسوزه و خوش رفتاری نکنم ؟

زود میبخشم طرف بلافاصله دوباره بدتر رفتار میکنه باهام 

حس میکنم وقتی بدجنس میشم با همون آدم بدها ن با مردم عادی 

بعدش عذاب وجدان الکی میگیرم باطرف مهربون میشم باز اذیتم میکنه 

حس می کنم مهر طلبی

ینی دوست داری همه دوست داشته باشن

اگه اینجوره اول باید روی خودت کار کنی

اگه ادم بدیه و ارتباط خاصیم نداری بزارش کنار با احترام البته.ادم سمی دورو برت نگه ندار

حس می کنم مهر طلبی ینی دوست داری همه دوست داشته باشن اگه اینجوره اول باید روی خودت کار کنی اگه اد ...

آره مهرطلبم چجوری خودمو تغییر بدم؟

کسانیک دورترن رو ازشون دوری میکنم ولی با نزدیکانم چکارکنم خانوادم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روشای دقیقشو که تو نت بزنی یا پیجای روانشناسی درست و درمون بهت میگن

اما من خودم اینکارو کردم

مدام به این فکر می کردم که این ادمی که مثلا من هی نازشو بکشم که دوسم داشته باشه قطعا وقتی حلو روم اینه پشت سرم بدتره

باید به یه باوری برسی که هیچ ادمی تو زندگیش مورد تائید بقیه نخواهد بود.ینی هر کاری کنی ازت راضی نمیشه.تهش یه ادم سر در گم میشی که از خودت بدت میاد.اینیکیو راضی کنی اون یکی ناراضیه.هیچ وقتم راضی نمیشن ازت چون خودشونم نمیدونن چشونه و مریضن.

هر کیم که دوسم نداشته باشه خوب نداره باهم جور نیستیم

متوجه میشی؟تفکرتو باید کم کم درست کنی .زمان میبره.فکر نکن کار یکی دو روزه

ولی واقعا میگم عزیزم ادم یه نفرم باشه تو دورو بریاش که دوسش داشته باشه کافیه.محبت اسقاطی و اجاره ای به درد نمیخوره.حالا نمیدونم چه نسبتی باهات داره

خودم یه دو سه بار اول که اینکارو کردم استرس داشتم ولی بعدش حساب کار دستشون اومد و منم خوشحال شدم که از خودم به خاطر کسایی که ارزشی برا من قائل نیستن نگذشتم

مسئله اعتماد به نفسه.تقویتش کن

آره مهرطلبم چجوری خودمو تغییر بدم؟ کسانیک دورترن رو ازشون دوری میکنم ولی با نزدیکانم چکارکنم خانواد ...

اگه خانوادتن 

برخورداتو کم کن باهاشون 

کمتر با اون شخص حرف بزن 

به اینم فکر کن که طرف دیگه تو وجودشه این پررو بودنه نیازی نیست تو گج دارو مریز رفتار کنی.

یه دو سه بار محکج رفتار کن از حرکتتم کنار نکش.جواب میده

اگه خانوادتن  برخورداتو کم کن باهاشون  کمتر با اون شخص حرف بزن  به اینم فکر کن که ...

همون .مشکلم اینک تا ادبش میکنم خودم غصه میخورم بهش محبت میکنم سریع اذیتم میکنه دوباره 

با شوهرم با خواهرم برادرم دوستم اینجوری بودم بعد همش خودخوری میکنم چرا عذرخواهی کردم ؟چرا از دلش درآوردم ؟درحالیک اون مقصر بود تازه بلافاصله هم باز شروع میکنن ب اذیت همراه با متلک و تحقیر 

همون .مشکلم اینک تا ادبش میکنم خودم غصه میخورم بهش محبت میکنم سریع اذیتم میکنه دوباره  با شوهر ...

نابودمیشی اینجوریا

برای هر ادمی همون قدر ارزش بزار که اونم براتو میزاره.

حالا شوهر مرحله حساسیه تجربه ندارم😂

ولی در زمینه دوست و همکار همینکارو کردم و ازم حساب بردن با اینکه یه دهه و نیم از خیلیاشون کوچیکتر بودم.ینی بی اجترامی نکردم ولی جواب درست دادم

شوهرو وافعا نمیدونم چیکار کنی

ولی خواهرو برادرو دوستو جوابشونو بده .بعد کم محلی کن بزار بفهمن نداشته باشنت ینی چی.اینجوری درست میشع.اونا میدونن هر دفه دوباره میری سراغشون واسه همین این رفتارو دارن.یه نوع سواستفادس.محکم باش 

میگن عزت هر کی دسته خودشه❤

نابودمیشی اینجوریا برای هر ادمی همون قدر ارزش بزار که اونم براتو میزاره. حالا شوهر مرحله حساسیه تج ...

محل ندم دیگ نمیان اخه خواهرم ک با مامانم جوره دوتایی بده بستون مالی دارن 

دوستم ک خودش شوهر و بچه داره 

الانم دوتا دوست صمیمی تو دانشگاه دارم دخترای خوبی ان همش نگرانم یوقت اذیتم کنن بعدش چکارکنم هی مواظبم سطح توقعم ازشون بالا نره یا سوتفاهم بینمون پیش نیاد 

محل ندم دیگ نمیان اخه خواهرم ک با مامانم جوره دوتایی بده بستون مالی دارن  دوستم ک خودش شوهر و ...

خواهرت واسه خاطر مادرنم که شده میاد

ولی تو از حقت کوتاه نیا.جدی میگم.درست نمیشن اینجور ادمت مگه با رفتار محکمت

نگران دوستات تو دانشگاه نباش.کم پیش میاد اینجور ادما زیاد باشن.

با دوستاتم جوری رفتار کن که واقعیه.ینی از کلمه ای بدت میاد اگه زیاد گفتن بهشون بگو خیلی نرم بگو.یا مثلا رفتار زشتی داشتن باهات بگو بهشون که خط قرمز داری.اعتدالو رعایت کن نه شورش دربیاد نه بی نمک باشه.هر کیم نخواست به سلامت

تویکی ازتاپیکهاتون گفتین شاهدندارین من میتونم بیام واسه شهادت دادن

ممنونم سپاس از شما 

خداروشکر اخرین روز مهلتم ی آقای مسن ک شاهد صحنه بود داشت رد میشد دید دنبال شاهدم و دیگ ناامید شده بودم خودش گفت منم میام 

اومدن هردوتا و شهادت دادن گفتن واس وظیفه انسانیمون بود اومدیم خداروشکر 

بازم ممنونم از لطفتون 🌷