2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوش به حالت من سردومی خیلی تلاش کردم دخترشه ولی پسرشدگاهافکرسومی میوفتم ولی اونم میترسم که پسرشه یوق ...

شما بر عکس همه ای 

اکثرا برای پسر دار شدن تلاش میکنن دختر میشه 😁

معمولا تو روز تخمک گذاری باشه پسر میشه روزهای قبل و بعدش دختر 

به میزان گرمی و سردی هم که مصرف میکنه همسرتون بستگی داره 

خوش به حالت من سردومی خیلی تلاش کردم دخترشه ولی پسرشدگاهافکرسومی میوفتم ولی اونم میترسم که پسرشه یوق ...

من سابقه سقط مکرر دارم

سر بچه های قبلیم برای جنسیتشون خیلی رویا پردازی میکردم

اما اینبار وقتی متوجه شدم باردارم فقط از خدا خواستم که سالم باشه

شماهم اول برای سلامتی بچه هات دعا کن عزیزمکه از همه چیز مهمتره

من خودم خواهر ندارم و همیشه دوست داشتم حداقل دختر داشته باشم پس حدودا  اشتیاقت رو درک میکنم عزیزم

اگر شرایط بچه سوم داری حتما زیر نظر دکتر باش

شما بر عکس همه ای  اکثرا برای پسر دار شدن تلاش میکنن دختر میشه 😁 معمولا تو روز تخمک گذاری با ...

والله من روزبعداز اتمام پریودم رابطه داشتم وتقویم چینی هم که سربچه اولم درست بوداستفاده کردم شیرم زیادمیخوردم شوهرمم فشارخون داره گرمی نمیخوره ولی ازشانسم پسرشدسردومی اصلاخداباهام لج کرده هرچی میخوام والتماسش میکنم دقیقابرعکسش میشه

من سابقه سقط مکرر دارم سر بچه های قبلیم برای جنسیتشون خیلی رویا پردازی میکردم اما اینبار وقتی متوج ...

منم داداش ندارم بجاش خدادوتاپسرداده شوهرمم یه داداش داره که زیادباهاش صمیمی نیست ولی دوس داشتم ازهردوجنس داشته باشم

والله من روزبعداز اتمام پریودم رابطه داشتم وتقویم چینی هم که سربچه اولم درست بوداستفاده کردم شیرم زی ...

الهی انگار آدم هرچی میخواد بر عکس میشه براش 

ان شاء الله که قدشمون براتون پر خیر و برکت باشه 

بجاش میگن مادر بی پسر مثل جنگجوی بی سپره😁

من خودم دوست دارم ی پسر هم داشته باشم ی دختر دارم 

الهی انگار آدم هرچی میخواد بر عکس میشه براش  ان شاء الله که قدشمون براتون پر خیر و برکت باشه&n ...

الان من دوسپره هستم قشنگ میتونم برم جنگ همه وهمه رو ناک اوت کنم ،خدادسته گلتوبرات نگه داره انشالله صاحب یه پسرنازم بشی گلم