2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ضد اخلاقی بود

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

اگه کاری نکردی آدم عقده ای این جا زیاده که گزارش می زنن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
سلام نمیدونم تو دلیلش نوشته دعانویس یا معرفی کردین یا گفتین فـال میگیرم؟

ولا نه به دعا نویس اعتقادی دارم ونه به ...خواستم خواهش میکنم من رو برگردونید از سال۹۶عضو هستم

لطف میکنید اگه کاربریم رو درست کنید 

ولا نه به دعا نویس اعتقادی دارم ونه به ...خواستم خواهش میکنم من رو برگردونید از سال۹۶عضو هستم لطف م ...

خب پستهاتون رو نگاه کردم گروه تل هم ممنوعه هر کس کاربرا رو ببره معرفی چله حق شناسم ممنوعه ولی واسه شما رو زدن دعانویس و فالـگیر بهتره از طریق تماس با ما پیگیری کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar