2777
2789
عنوان

سقط مکرر

1222 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من توی یکسال دوتا سقط داشتم یکی ۱۵هفته یکی ۱۸هفته توی هر دو بارداریم بچه هام سالم بودن رشدشون عالی بود و هیچ مشکلی نداشتم فقط هر دو توی ۱۴هفته و ۵روز کیسه آبم پاره میشد 

سر این یکی دکترم گفت نارسایی دهانه رحم داری و باید سرکلاژ بشی متاسفانه نصف کیسه ابم و پاهای بچه اومده بودن بیرون و چون کیسه آبم پاره شده بود مجبور شدم سقط کنم😭منم جز کسایی که سقط مکرر دارن محسوب میشم یا مشکلم فقط همین دهانه رحمم هستش لطفا کسانی که تجربه دارن راهنمایی کنید 

نمیخوام باردار بشم و توی نیمه راه داغشون بمونه روی دلم😔💔

😔😔😔

سلام عزیز جان

همین دیروز فهمیدم باردارم

خیلی خوشحالم

تو این خوشحالی برات دعا میکنم که الهی هر چه زودتر خدا دامنت سبز کنه

عزیز جان اگر تهرانی و برات مقدور کلیننک ابن سینا سر بزن تخصصشون تو این کار هرکسی رفته نتیجه گرفته

من احتمال میدم بدنت جنین رو یه شی ناشناخته در بدن میدونه و اون پس میزنه

اگر موضوع این باشه با یه قرص مشکلت حل میشه

قربون دلت بشم

من خودم سقط مکررم میدونم چی میگی

عمه ها و یکی از دختر عمو های منم این مشکل رو داشتن

بچه هشون سالم بودن ولی سقط میشدن

یکیشون یه دکتر پیدا کرد زیر نظر همون بچه دار شد بقیه هم رفتن پیش اون دکتر

اگر تهرانی بگو بهت آدرس بدم

و اینکه نمیدونم دقیقا چه دارو هایی مصرف میکردن اما یادمه استراحت مطلق بودن حتی سدویس بهداشتی هم نمیرفتن(پرستار براشون لگن میزاشت)

بارداریشون اینطوری سپری شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قربون دلت بشم من خودم سقط مکررم میدونم چی میگی عمه ها و یکی از دختر عمو های منم این مشکل رو داشتن ...

سلام عزیزدلم لطف کن آدرس بهم بده بگن برو مریخ هم میرم تهران که چیزی نیست فقط شما ها درک میکنید من دارم چی میکشم الان بچه نمیخوام میخوام اول مشکلمو پیدا کنم بعد بچه بیارم الهی بمیرم برای بچه هام 

😔😔😔
سلام عزیزدلم لطف کن آدرس بهم بده بگن برو مریخ هم میرم تهران که چیزی نیس0ت فقط شما ها درک میکنید من دا ...

خدا خودش کمک همه بکنه

من خودم سه تا سقط زیر ۱۲ هفته داشتم واقعا سخت بود

شما که دیگه به اون بچه ها حسابی دلبسته بودی

اسم دکترشون رزا پرستنده چهر هست

مطبش هم تهران خیابان پیروزی هست

آدرس دقیق به همراه شماره تلفنش داخل گوگل هست

فقط مطبش خیلی شلووووغه خودت رو برای معطلی زیاد آماده کن

اول میخوام بفهمم دلیل پاره شده کیسه آبم چیه 

انشالله که میری پیش دکتر و مشکلت حل میشه

این دکتر واقعا سرش شلوغه اما کارش تعریفیه

من تو این سایت به خیلی ها معرفیش کردم

امیدوارم شماهم نتیجه بگیری

عزیزم من یکی از دوستام بارداری اولش ۲۷هفته سقط شد...بارداری دوم ۱۳هفته .

بعد رفت ازمایشات تکمیلی مث کاریوتایپ ایمنی انعقادی پروتییین سی و خلاصه هرچیزی ک ربط داشت ب سقط رو داد ...هزینه اش پارسال شد ۵میلیون .

و بااون ازمایشات مشخص شد ک مشکلی انعقادی داره ..الان بارداره ۲۹هفته و از روز اول بارداری تاالان هرروز انوکساپارین تزریق میکنه و الحمدالله بچشو داره و منتطره تا سالمو سلامت ب دنیا بیاد.

❤🥰
انشالله که میری پیش دکتر و مشکلت حل میشه این دکتر واقعا سرش شلوغه اما کارش تعریفیه من تو این سایت ...

انشاالله بسلامتی نینیتو بغل بگیری الان فقط دعام کنید خدا بهم صبر بده چون من خونمون تنهام😢چقدر تصور میکردم که پسرمو میذارم فلان جا و میرم توی آشپزخونه صداش میکنم پسر من کیه عشق من کیه پسر پسر قند عسل جون دل مامان پسر مامان امیرحسینم😭بچه اولم اگر بود الان شش ماهش بود😔دومی هم الان توی ۲۱هفته میبودم😭😭😭برا کدومشون گریه کنم خدای کدومشو صدا بزنم که صدامو بشنوه میخوام بهش بگم تو که میدونشتی نقطه ضعف من چی بود چرا کورم نکردی چرا عضو بدنمو قطع نکردی ولی پسرمو بذاری😭😭😭

😔😔😔
ببخشید انعقادی یعنی چی 😔

خون رسانی ضعیف در موارد حاد.

ب نطرم شمام برو ازمایشات رو کامل بده ..چون واقعا سخته این شرایط...سقط حتما یکی از همین چیزا دلیلش هست...

❤🥰
خون رسانی ضعیف در موارد حاد. ب نطرم شمام برو ازمایشات رو کامل بده ..چون واقعا سخته این شرایط...سقط ...

میدونی چی بهم فشار میاره اینکه بچه هام سالم بودن الکی از دستم رفتن😔

😔😔😔
میدونی چی بهم فشار میاره اینکه بچه هام سالم بودن الکی از دستم رفتن😔

خب بچه های اونم سالم بودن مشکلی نداشتن ک...مشکل از خونرسانی بدن دوستم بود ک مانع از ادامه بارداری میشد.

حتی ی دوست دیگمم همینه اوصاعش اونم الان ازمایشات تکمیلی رو داد فهمید مشکل ایمنی داره...بدنش جنینو پس میزنه.

شمام باید پیگیر باشی وگرنه این چرخه معیوب همچنان ادامه داره.برو پیش ی دکتر دلسوز درست درمون برات بنویسه این ازمایشارو....دکارا فقط دنبال پول دراوردن خودشونن...ی وقت مقاومت کنه بگه نه ی بار دیگم باردار شو اگه سقط؟شد اونوقت بروازمایش...در لین خد بی وجدان و عوضی هستن.

الانم فقط خودت باید پیگیر هودت باشی تاازمایشاتو ندادی زیر بار بارداری برای بار سوم نرو...چون احتمال ی تجربه تلخ دیگه رو قطعا خواهی داشت.

❤🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز