2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین میگی  انگار کسی زیر بغلش عرق نمیکنه فقط تو میکنی  تازه بوهم میده

نههه . برای ما زیاده . بو اون قدری شاید ندلشته باشه چون رقیق و زیاده . زیر بغل خیس میشه از رو لباس معلومه

عرق نکردن و نمیدونم ولی واسه بو عرق 

یک ق غ حنا +یک ق غ آبلیمو + آب 

اینو خمیر درست کن بزار زیر بغلت تو حموم یکم بمونه بعد بشور اینجوری عرق بو نمیده

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
منم همینم تایپیکم زدم .کاااش بیان راهنمایی کنن. اتفاقا چند روز دیگه مهمونیه و من لباسم رنگی از الان ...

توی داروخانه دیدم یه پد هست بش میگن پد ضد تعریق میچسبونن به لباس که عرق جذبش بشه از رو لباس معلوم نشه چند سال پیش صدو خورده ای بود برا مجلس فکر کنم کارتو راه بندازه من واسه سرکار میخوام

همچین میگی  انگار کسی زیر بغلش عرق نمیکنه فقط تو میکنی  تازه بوهم میده

والا منم همینو میگفتم تا اینکه به روم آوردن این عرقه یا خیس شدی یجوریم شد بدم اومد 

یچیز طبیعیه ولی نمی‌دونم چیکارش کنم

والا منم همینو میگفتم تا اینکه به روم آوردن این عرقه یا خیس شدی یجوریم شد بدم اومد  یچیز طبیعی ...

یه چیز طبیعیه اما آدم کلی خجالت میکشه من که تا میبینم خیس شده از شددت استرس بیشتر خیسش میکنم