2777
عنوان

کیاتجربه دارن

97 بازدید | 17 پست

سلام به همگی. بچه‌ها کیاتجربه استفاده ازکاپ قاعدگی رودارن من هروقت پریودمیشم همش عصبی میشم میگم کاش میگرفتم ازبس بدم میاد ازاين دوران...ازطرفی هم خیلی میترسم نکنه خراب استفاده کنم وخدای نکرده اتفاقی بیفته...کیادرحال حاضر دارن استفاده میکنن ؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه مجردها که اصلا توصیه نمیشه

بله میدونم اصلا نمیدونم چجوری هست . من همیشه دوتا نوار میزارم چند سال اول یکی اما الان دوسه ساله دوتا میزارم بهتره 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

بهترین خریدی بود ک برای خودم انجام دادم خیلی راحته 

اذیت نمیکنه؟ من میگم نکنه خون برگرده؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
نه هیچ مشکلی نداره  خون آزاده جمع میشه داخل کاپ میری سرویس درمیای تخلیه میکنی خشک میکنی میزاری

همین گذاشتنش خیلی میترسم بلدنیستم بار اولمه ....بعددیگه راحتی میتونی کارات وانجام بدی یاراحت بخوابی؟ اصلااحساس میکنی اون شی و؟ 

همین گذاشتنش خیلی میترسم بلدنیستم بار اولمه ....بعددیگه راحتی میتونی کارات وانجام بدی یاراحت بخوابی؟ ...

نه اصلا حسش نمیکنی اتفاقا دوستامم گرفتن خیلی راضی بودن 

فقط ی نفر مشکل داشت ک رفت دکتر بهش گفته بود تو دهانه رحمت کوتاهه و بدنت عادی نیست ک اینجوری هستی 

اگه متاهلی استفاده کن واقعا راحته.. از اون چیز خیلی کوچیک تره 😑