2777
2789
عنوان

یا امام رضا

77 بازدید | 8 پست

کی گفته غریبی

تو روی چشم ما جا داری

قربون معرفتت قربون مرامت قربون لطف ومعجزه و مهربونیت

سایت از سرمون کم نشه میدونی ک دارذم با بغض مینویسم

میدونی دستام داره میلرزه میدونی داخل بدنم انگار آتیش روشنه بس ک داغم

یا امام رضا کاش بتونم لطفتو جبران کنم

کاش مهربونیت و هیچوقت کم نکنی ازم نگیریش من مدیون توام

« دوباره مادر شدنم » رو !

من انتظاری نداشتم فقط اومدم حرمت گفتم میسپارمش

ب خودت هرچی صلاحه هرچی سرنوشته هرچی خواست خداس،

ولی منم میخوام مادر شم مگه خودت نمیدونی

چقد گله کردم چقد شکوه کردم پیشت 

میدونستم گریه هام بی جواب نمیمونه میدونستم نامه ای ک

انداختم تو ضریحت رو بی جواب نمیزاری

میدونم معجزه ی خودته میدونم خواست خودته

دیشب ک از همه چیز و همه کس دل بریده بودم در زدن

ی پیرمرد بود شال سبز دور گردنش بود یه پلاستیک دستش بود

یکی از اون چیزایی ک تو پلاستیک بود و برداش داد گفت

« نمکی که سر سفره اماممون خوردیم، نذریه برا شما »

یه بسته ی سبز بود توش نمک و چندتا دونه برنج بود

امروز بیبی چک زدم چون چندروز علائم داشتم، مثبت بود

خدایا شکرت که دست رد ب سینم نزدی

من مطمئنم این بچه هدیه اس از طرف خودتون، کمکم کنید نگهش دارم...

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

السلام السلام السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاامام رضامنم بتونم بقیه پول جورکنم ودوچرخه برابچم بخرم ازبس اومد گریه کرد خستم کرده😔

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔

حتما دل پاکی داری، مبارکه

دعاکن برام  منم هرچی به صلاحمه اتفاق بیفته ولی میخوامش  ، توازامام رضا بچه خواستی منم کسی که زندگیم شده رومیخوام  دعاکن برام شاید امام رضا صدای تورو شنید ممنونم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ‏
وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ
صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ‏
بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚