2777
2789
عنوان

قرص اعصاب میخورم به شوهرم بگم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم میگه اگه بفهمه نبره طلاقت بده اخه یبار رفتیم مشاور میخواست به من انگ زوال عقل بزنه که طلاقم ب ...

یوشکی بخور نیازی نیست شوهرت بفهمه منم می‌خوردم الکی میگفتم مال ضربان قلبه

نزار بفهمه منم الان یکساله تحت نظر دکتر اعصاب قرص میخورم منتها از شوهرم مخفی کردم

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

ملت کل زندگیشونو از شوهرشون پنهان کردن تو ی قرص نمیتونی قایم کنی!! بزار بالای کابینت..تو کشو لباسا تو کمد..روزی ۱۰۰تا ک نمیخوری..لقمه ساندیچم نی ک بفهمه داری میخوری بنداز بالا قورت بده دیگ باید همرو خبر کنی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
مامانم میگه اگه بفهمه نبره طلاقت بده اخه یبار رفتیم مشاور میخواست به من انگ زوال عقل بزنه که طلاقم ب ...

سلام برگرد سر زندگیت قرص رو هم قطع کن با نظر دکتر و پیش روانشناس درمان شو نه باقرص اما نذار بفهمه اون دنبال بهانه است طلاقت بده 

برو پیش مشاور راهکار بگیر اگر قصد جدایی دارید دوتایی که برنگرد اما اگر همسرت تغییر کرده برگرد

درکل نرید منزل پدرتون بمونید خونه مردا ازنبود زن هاشون سواستفاده میکنند

نزار بفهمه منم الان یکساله تحت نظر دکتر اعصاب قرص میخورم منتها از شوهرم مخفی کردم

خوب کردی...بهترین مرد هم باشه بالاخره یروزی یجایی تو دعوایی میزنه سرت ک پس واقعا مشکل داشتی ک قرص میخوردی و....

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
یعنی جداشم اخه طلاقو دوس ندارم

عزیزم این داره گولت میزنه مهرتو ک بخشیدی طلاقت میده. نبخص به هیچ عنوان. فوقش کمش کن مثلا اگر ۴۰۰ تاس بکنش ۱۱۰ تا. کمتر نکنیا...

قرصاتم بریز داخل قوطی قرص تقویتی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
میبینه یوقت میزنه اینترنت میخونه چیه

یه پوش قرص ویتامین روخالی کن،بعدقرصاتوبریزداخلش،اینجوری فکرمیکنه ویتامینه.ولی عزیزدلم،چراقرص میخوری،سعی کن خودت به افکارت غلبه کنی،افکارمنفی رواصلانزاربیادسمتت،ذکربگو،قرآن بخون،موسیقی شادگوش کن،برای خودت برقص،ایناخیلی تاثیرداره برای پرورش روح وروان سالم

خوب کردی...بهترین مرد هم باشه بالاخره یروزی یجایی تو دعوایی میزنه سرت ک پس واقعا مشکل داشتی ک قرص می ...

دقیقا اگه بفهمه هر بحثی که پیش میاد میگه مقصر تویی ، چون تو عصبی روانی ، یا ...... کلا بهش نمیگم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓