2777
2789

سلام قبل اینکه قرص اعصاب بخورم شوهرم همش بخاطر اینکه بابام مریض اعصاب بود میگفت تو هم مریضی باید بری دکتر در صورتی که چیزیم نبود بعد یه مدت وسواس گرفتم الان دارو میخورم چند ماهه قهر خونه مادرمم به نظرتون اگه بریم سر زندگیمون بفهمه چی میشه چیکار میکنه با من؟؟؟

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

هیچی دائم میزنه تو سرت. نذار بفهمه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا الکی قرص مصرف میکنی وقتی چیزیت نیس.

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

تا آخر عمر میزنه تو سرت 

عزیزم نگووووووو چرا بخوای بگی خودتو کوچیک کنی پیش اینجور آدمی که اخلاقش اینطوره

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اون با زبون منفی و فکر منفیش تو رو بیمار کرده . حالا بعد ماه ها قهر برگردی خونه ت و ببینه قرص میخوری ک دیگه الفاتحه دور از جونت ‌ عالم و آدمو پر میکنه ک زنم از روز اوول مریض بوده منم ک تحملش میکنم . 

واااا چیکارمیخواد بکنه مثلا!!!!من صدتا قرص اعصاب میخورم شوهرمم خبر داره مگه چیه؟!!مگه جسم مون مریض میشه قرص میخوریم پنهان میکنیم؟ که روانمون مریض بشه قرصاشو پنهان کنیم؟

یه مدت حالم بد شد رفتم دکتر قرص وسواس فکری داده

نخور قشنگم.نزار با حرفاش اذیتت کنه.میدونم سخته ولی دایورت کن حرفاشو

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
واااا چیکارمیخواد بکنه مثلا!!!!من صدتا قرص اعصاب میخورم شوهرمم خبر داره مگه چیه؟!!مگه جسم مون مریض م ...

مامانم میگه اگه بفهمه نبره طلاقت بده اخه یبار رفتیم مشاور میخواست به من انگ زوال عقل بزنه که طلاقم بده مشاور گفت بهم

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬