2777
2789

بعد از خشک شدن اشتباهه باید تا پنج دقیقه اول هاله بندازه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هرماه میندازه بله الکیه چون مال منم هرماه هاله میندازه عکس بی بی چکم توتاپیکم هست الان سه روزه پ ...

اهان ولی ایندفه فرقی داره هر ماه همون هاله بود و پررنگ نمیشد بیبی چک هارو که میزاری پیش هم معلومه قبلی کمرنگه و بعدی یه کوچولو معلومه بعد اونم یکم واضحه ولی همش بعد خشک شدنه پریود نشدم هنوز بازم ۳ روز صبر میکنم ببینم چی میشه 

اگه هرماه میندازه بله الکیه چون مال منم هرماه هاله میندازه عکس بی بی چکم توتاپیکم هست الان سه روزه پ ...

عزیز برا شما همون لحظه افتاد ؟

برا منم از اینم واضح تر افتاده ولی پری شدم حتی همون لحظه اول افتاد من باور کرده بودم که باردارم و کلی خوشحال بودم تا اینکه دیدم پریود شدم 🥲

اهان ولی ایندفه فرقی داره هر ماه همون هاله بود و پررنگ نمیشد بیبی چک هارو که میزاری پیش هم معلومه قب ...

ارع چند روزم صبر میکنم ببینم چی میشه ولی امیدی ندارم از طرفیم روز ۳۵ پریودم نه علاعم پری دارم نه بارداری هیچی 😢

عزیز برا شما همون لحظه افتاد ؟ برا منم از اینم واضح تر افتاده ولی پری شدم حتی همون لحظه اول افتاد م ...

اره همون لحظه افتادبعدخشک شدن پررنگ ترشدمن مشکل پرولاکتین دارم وقرص میخورم فک میکنم بخاطراونه

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
ارع چند روزم صبر میکنم ببینم چی میشه ولی امیدی ندارم از طرفیم روز ۳۵ پریودم نه علاعم پری دارم نه بار ...

ان شاءالله که حامله ای همینکه عقب افتاده یعنی امیدوارباش

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
اره همون لحظه افتادبعدخشک شدن پررنگ ترشدمن مشکل پرولاکتین دارم وقرص میخورم فک میکنم بخاطراونه

اهان ان شالله که بزودی باردار بشی الان‌بیبی چکای منم تقریبن اون شکلی شدن ولی به هاله مدیکور دیگ اعتماد ندارم و میدونم دوروغه تا پررنگ نشه صبر میکنم