2777
2789

مثلا تو تمام سفر ها دوس دارن با آدم بیان آخه جالبه من و شوهرم اصلا سفرهای جمعی دوست نداریم ....من یه برادرشوهر و جاری دارم که اینجورین.... هی میخوان دم ادم باشن . باید چکار کنم این از سرشون بیفته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در میزنه باز نمیکنم زنگ میزنه جواب نمیدم  تو تل و واتساپ هم پیام میداد بلاکش کردم و کلا تل و ...

عزیزم این مورد من جوریه کا بلاک ملاک نمیشه کرد فقط میخوام بدونم چیکار کنیم دم ما نباشن!؟ 

اخه اونجور صمیمی هم نیستم باهاشون!

عزیزم ببین الان من مستقلم ، فامیل اینقد به من زنگ میزنن و‌انتظار دارن هر جا گفتن ، باهاشون برم ، اینقد بی محلی کردم و بلاکشون کردم که دست برداشتن ، گفتم من حتی حوصله پدر و‌مادر خودمم ندارم . برامم مهم نیست که ناراحت بشن چون از خدامه، ولی هر حا منو میبینن تیکع میندازن  میگن کلاست رفته بالا هیشکیو تحویل نمیگیری . حالا فامیلای شما رو نمیدونم 🌷 

مثلا تو تمام سفر ها دوس دارن با آدم بیان آخه جالبه من و شوهرم اصلا سفرهای جمعی دوست نداریم ....من یه ...

زنگ زد جواب نده ، در زد بگو حموم بودم نشنیدم ،یا هدفون گوشم بود ، یا بیرون بودم ، هزارتا دلیل