وای دیشب رفتیم شهربازی
یه پسره بود اونجا واسه بازیه بود
اولش اصلا خوب دقت نکردم ولی داداشمو که بردیم داشتم از پشت شیشه نگا میکردم یهو چشمم افتاد به پسره....خیلی خوشگل بود فک گنم ۲۰ یا ۱۹ میخورد
یکم نگاش کردم دیدم چشش افتاد به من...یکم هول شدم زود نگامو گرفتم ازش بعد هی نگاهای کوتاه بهم مینداختیم بعد یکم که گذشت دیدم دیگه نگاهشو برنمیداره منم یهو لبخند محوی زدم 🤣 داشتم از خنده جر میخوردم از طرفیم به زور خودمو کنترل کرده بودمو...تایم بازی که تموم شد رفتم یه بازی دیگه دوباره ولی از روبه روی اونجا رد شدیم منو که دید یهو چشم ازم برنداشت...گفتم شاید هیزه یا کلا مدلشه دیدم ولی دخترای دیگه هم بودن مو واز و خوشگل تر و شاخ تر ولی اصلا یه نیم نگاهم نمیکنه بهشون
بعد دوباره رفتیم خوراکی خوردیم براخرین بار گفتم برم اونجا داداشم بچه هارو ببینه دیدم اخماش تو هم دیگه اس بعد منو دید اخماش رفت لبخند زد انگار خوشحال شد که دوباره اومدم پیشش😍🤣💜بعد هیچی دیگه داشتیم میرفتیم با حسرت یه جوری نگاش کردم و رفتم خیلی ناراحت بودم خواستم شماره بده ولی کاری نکرد اما موقع رفتنی داشتم از پله ها میرفتم یهو دیدم یکی داره سوت میزنه اروم برگشتم دیدمم عههه کار و ول کرده اومده دنبالم بعد میخندید دوستشم پیشش بود😂😂بعد منم هی چن بار برگشتم عقبو دیدم تا وقتی که سوار ماشین شم داشت نگام میکرد....نمیدونم دقیق خوشش اومده یا نه ولی واقعا بهش میخورد پسرخوبی باشه تو نگاهش هیزی نبود فقط نگاه خاصی بود حتی نمیشد گفت معمولی....میخوام دوباره برم شنبه شهربازی بنظرتون شماره مو بدم بهش؟