2777
2789
عنوان

حالوم بد😔😭😂

162 بازدید | 16 پست

وای دیشب رفتیم شهربازی

یه پسره بود اونجا واسه بازیه بود

اولش اصلا خوب دقت نکردم ولی داداشمو که بردیم داشتم از پشت شیشه نگا میکردم یهو چشمم افتاد به پسره....خیلی خوشگل بود فک گنم ۲۰ یا ۱۹ میخورد

یکم نگاش کردم دیدم چشش افتاد به من...یکم هول شدم زود نگامو گرفتم ازش بعد هی نگاهای کوتاه بهم مینداختیم بعد یکم که گذشت دیدم دیگه نگاهشو برنمیداره منم یهو لبخند محوی زدم 🤣 داشتم از خنده جر میخوردم از طرفیم به زور خودمو کنترل کرده بودمو...تایم بازی که تموم شد رفتم یه بازی دیگه دوباره ولی از روبه روی اونجا رد شدیم منو که دید یهو چشم ازم برنداشت...گفتم شاید هیزه یا کلا مدلشه دیدم ولی دخترای دیگه هم بودن مو واز و خوشگل تر و شاخ تر ولی اصلا یه نیم نگاهم نمیکنه بهشون

بعد دوباره رفتیم خوراکی خوردیم براخرین بار گفتم برم اونجا داداشم بچه هارو ببینه دیدم اخماش تو هم دیگه اس بعد منو دید اخماش رفت لبخند زد انگار خوشحال شد که دوباره اومدم پیشش😍🤣💜بعد هیچی دیگه داشتیم میرفتیم با حسرت یه جوری نگاش کردم و رفتم خیلی ناراحت بودم خواستم شماره بده ولی کاری نکرد اما موقع رفتنی داشتم از پله ها میرفتم یهو دیدم یکی داره سوت میزنه اروم برگشتم دیدمم عههه کار و ول کرده اومده دنبالم بعد میخندید دوستشم پیشش بود😂😂بعد منم هی چن بار برگشتم عقبو دیدم تا وقتی که سوار ماشین شم داشت نگام میکرد....نمیدونم دقیق خوشش اومده یا نه ولی واقعا بهش میخورد پسرخوبی باشه تو نگاهش هیزی نبود فقط نگاه خاصی بود حتی نمیشد گفت معمولی....میخوام دوباره برم شنبه شهربازی بنظرتون شماره مو بدم بهش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پسر خوب یا یه مرد با شخصیت 

احترام قائل میشه و سوووووت نمیزنه انگار داره ..... لاالله الا الله

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
اخی چ حس قشنگی داشتی دلم واسه این حسا تنگ شده کارایه یواشکی❤️

اره واقعا من تا الان زیاد دیدم پسر خوششون میاد از من ولی همشون یه نگاه بدی داشتن

این یکی اینجوری نبود مطمئنم

بخاطر پسره میخای بری شهر بازی 

خیلیم بخاطر پسره نیست من ازاونجایی که فقط داداشمو سوار وسیله بازی کردم خودم هیچی سوار نشدم دلم یکم هیجانم میخواد....از اونجایی که سینما هم کلی رفتم این چند وقت الان که میبینم بهترین سرگرمی شهربااااازیه😁