2777
2789
عنوان

آفت دهان

330 بازدید | 8 پست

سلام . علت افت دهان چیه.من از فروردین تا الان شش هفت بار افت زدم. منم ک خدای وسواس بیماری میترسم چیزایی ک تو نت زده درست باشه . 

اخه نوشته بود اگه زیاد باشه یکی از علتاش (ایدز )میتونه باشه 😓

استرس. شوهر من هرماه افت میزنه مخصوصا استرس که بگیره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مردم ،من هم پارسال افت دهان هر دوهفته یک بار می زدم رفتم دکتر گفت قارچ نیستاتین داد درست شد اولش فکر کردم سرطان خیلی ترسیدم ولی از گرمای بیش از اندازه هم هست پرسیکا قطره استفاده کن

💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

درمان آفت دهان با محلول گلیسیرین یُده. از داروخونه تهیه کنید. محلول رو یکبار صبح بعد از مسواک یکبارهم شب بعد از مسواک زدن داخل دهان بچرخونید حواستون باشه نره تو گلوتون. حدود چند دقیقه داخل دهان مخصوصا روی آفت ها بزارید بمونه بعد بریزید بیرون و به آب خالی دهنتونو ابکشی کنید. تا نیم ساعتم چیزی نخورید

دیگه زن مهرداد نیستم💔

ممکنه از گرمیجات باشه من بهار تابستون زیاد افت میزنم یعنی همینکه غذای ک طبعش گرمه بخورم سریع میزنم 

افتین ژل بگیر بزن سریع خوب میشه 

هنوز خستگیِ اسپرم برنده بودن،تو بدنمه😌