2777
2789
عنوان

میم مثل مامان-🦋

81 بازدید | 10 پست

از جمله پادکست‌هایی بود که باعث میشد ساعت‌ها به کارهایی که در حق عزیزانت کردی یا دوست داری انجام بدی فکر کنی.

فکر کنی به راه کوتاه زندگی و انسانی که در برابر گذر زمان ناتوانه و قابلیت نگه داشتن زمان در روزهای خوب و پر از شادی و نشاطش رو نداره.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مرگ یه مهمون ناخوانده‌ست مثل همهٔ این مهمونا که ما فقط دعا میکنیم که هیچوقت سر زده به خونمون نیان اما حیف که ما نمیتونیم جلوش رو بگیریم...صد حیف که نمیتونیم زمان رو برگردونیم...حیف که نمیشه دقیقه‌ای از مرگ اجازه بگیریم تا زندگیمون رو یه دور مرور کنیم و به کارهای ناتمام بپردازیم.

اگه کاری هست که باید انجامش بدی حالا انجامش بده،مطمئن باش که میتونی!

شکسپیر میگه:«روزگار دریایی است که کشتی زندگانی ما بر روی آن به سوی ساحل مقصود می‌رود. این دریای بزرگ، همیشه در جزر و مد است. اگر امروز آرام باشد، مسلّماً فردا توفانی خواهد شد؛ بنابراین وقتی آرام است، فرصت را غنیمت بشمارید. بسا اشخاص که در نتیجهٔ غفلت از گذر عمر استفاده نکردند و به اعماق این دریا فرو رفتند»

امیدوارم روزی نرسه که برای انجام دادن دیگه دیر شده باشه!

https://s8.uupload.ir/files/img_20220413_191754_ixrv.jpg

https://castbox.fm/vb/581002222

من بدون_روتوش#  

فاطمه_غزل باش#  

مهمان_ناخوانده#  

در نوسانات زندگی؛)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم از کجا این پادکستو پیدا کنم گوش بدم ارور داد برای من لینکی که گذاشتی 

عزیزم باید برنامهٔ کست باکس رو دانلود کنی و تو قسمت سرچ،من بدون روتوش رو سرچ کنی و به داستان های جالب خانم غزل باش درمورد زندگیشون و تجربیاتشون گوش بدی.

در نوسانات زندگی؛)
بله. اما گاهی اگه خاطرات پاک بشن ادم میتونه ببخشه .وگرنه همیشه اون گوشه یچیزی عین خنجر توقلبته.  ...

وقتی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌پاک شدن چیزی برای بخشیدن نمیمونه.

من عمق دردتون رو نمیدونم و قضاوت نمیکنم اما تجربه بهم گفته گذشتن باعث شده شبا راحت‌تر بخوابم.

تنها راهی که باعث شد هر روز وجود اون مشکل رو تو زندگیم حس نکنم انجام دادن کارهای متفاوت و تلاش کردن برای فکر نکردن بهش بود بعد کم کم بی‌اهمیت و عادی.

باز هم تکرار میکنم که من از شرایطتون آگاه نیستم.

امیدوارم خورشید سلامتی و خوشبختی به زندگیتون بتابه و شادی قلبتون رو نوازش کنه.

در نوسانات زندگی؛)