2821
2789

سلام رفت و آمد تقریبا صفر شده . 

به خاطر بی محبتی نیست ، به خاطر گرونی . انقدر که همه چیز گرونه آدم‌جرات‌ نمیکنه مهمونی بره یا مهمون دعوت کنه

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوه خیلی وقته اینجوری شده بین ادما البته خودم بیماریه روده دارم همش خونه هستم خیلی بادشکم دارم بعد ...

فکر کردم ما اینطوری شدیم ..انشالا خوب میشی دکتر دارو نداد؟

خدایا شکرت💓🙏
فکر کردم ما اینطوری شدیم ..انشالا خوب میشی دکتر دارو نداد؟

درمان نداره عزیزم ۲۲ ساله درگیره این بیماری هستم از جمع ومهمونی وعروسی ومسافرت محرومم حتی ازدواجم نمیتونم بکنم

😅😅من دوست دارم ولی واقعا حوصله آشپزی رو ندارم☹️☹️

من همون موقع هم از ده تا دعوت نه تاشو میپیچوندم   

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ای بابا ازدواج چراا

عزیزم براش تاپیک زدم بیماریه روده تحریک پذیر بادشکم ۲۰ بار  ۳۰ بار کمتر بیشتر در روز خالی میکنی واسه آدم شخصیت نمیمونه باید تنها زندگی کنی ازدواج ممکن نیست مگه پسره هم بیماریه منو داشته باشه علتش ناشناخته است

2824
2823
2791
2779
2792