2777
2789
عنوان

شیردهی ب نوزاد

107 بازدید | 17 پست

دخترم یک ماهشه ازسینم ک بهش شیر میدم خیلی مک میزنه وقتی ک سینمو درمیارم چن دیقه بعد گریه میکنه بازم میخاد، شیرم خوبه زیاده رنگشم ابکی نیست سفیده،، یعنی سیرنمیشه؟؟ شیرخشک ک بهش میدم اروم تره اما دوست ندارم شیرخشکی بشه

بعضی بچه ها دوست دارن مدام سینه تو دهنشون باشه. اگه مطمئنی سیر میشه پستونک بده بهش 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون بچه یک ماه جونی نداره نک بزنه درست با هر چند بار نک زدن یک بار شیر می خوره .. بزار راحت بخوره&nb ...

اخه خودمم هزار تا کار دارم ازصبح باید سینم دهنش باشه تاشب😑

عزیزم عادیه چون چونش ضعیفه کم کم میخوره شیر خشک هم بدی خیلی طول میکشه بخوره من دو سی سی که میدم درست نیم ساعت طول میکشه اروم اروم مک بزنه حالا شیر خشک حاضر و اماداپه هست از سینه مادر بابد تلاش کنه شیر بخوره۷

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چه کاری واجب تر از بچه آخه... مجبوری بشینی شیرش بدی 

بچه واجبه ولی این همه ادم کار داره غدا رو کی درست کنه پس کارای خونه رو کی بکنه خدای چند ماه بچه داری سخته من پسر اولم هم اینجوری بود خیلی هم اذیت میکرد نمی تونم کارای خونم رو بکنم خونم ریخت پاش میشد به زور غدا رو همین می تونستم درست کنم بعد هزار بار از مادر شوهرم تیکه شنیدم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
این وضعیت واسم خسته کنندست خوابشم خیلی سبکه 

همه بچه ها همینن باید تحمل کنی منم الان یکیش رو دارم ۳۵ روزش هست اولی هم ۲۲ ماهش😐