2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤍✨

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بیشتر ببینید

سلام خوبید! 

من درخواست دوستی و اینا نمیدم چون میدونم هم شما وقتشو ندارید با توجه به گفته هاتون.. هم از حوصله من خارجه که بخام زمانتون رو با حرفام هدر بدم..

من دانشجو کنکوری ام.. یجا دیدم شما گفتید با 4 ماه خوندن.. 140 شدید.. خواستم بپرسم آرزوی منو زندگی کردین.. فقط میشه بگید چطوری تو این تایم جمع و جور کردین همه چی رو! 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
بیشتر ببینید

چرا نیستین پس🥺

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
بیشتر ببینید
سلام خوبید!  من درخواست دوستی و اینا نمیدم چون میدونم هم شما وقتشو ندارید با توجه به گفته هاتو ...

سلام عزیزم

با آرزوی موفقیت و قبولی در رشته مورد علاقت❤

هر سوالی داشتی بپرس عزیزم در خدمتم

راهش این بود که از "هر ثانیه"ام استفاده کردم

به یه جایی رسیده بودم که مدام برنامه میریختم، بهش نمیرسیدم و برنامم موکول میشد به فرداش و این نرسیدن ها صرفا استرسم رو بیشتر میکرد، هر روز افت تراز داشتم و ...

۴ ماه مونده به کنکور به این نتیجه رسیدم که: برنامه رو بیخیال! تو میدونی توی آزمون بعدیت قراره چه بودجه بندی ای رو برسی و آزمون بدی، صرفا همین الانت رو بخون، همین یک ثانیه، یه نکته بیشتر، همین یه نکته، یه تسته توی کنکور

و فکر کردم همین یک ثانیه یک ثانیه ها کنار هم جمع میشن و زمان من رو تا کنکور میسازن، پس اگه من از همین الانم نهایت استفاده رو ببرم، یعنی از کل زمانم تا کنکور ماکسیمم استفاده رو کردم

و هر آزمون رشد تراز داشتم، با انگیزه بیشتری میخوندم و فقط و فقط میخوندم، فقط یه نکته بیشتر

شعارم بیشترین بازدهی در کمترین زمان بود

تلاش میکردم اون ثانیم رو با ماکسیمم بازدهی یه نکته جدید یاد بگیرم

و مطمئن باش وقتی تو تموووووووووم تلاشت رو بکنی، خدا با هر ۱۰ قدمی که برداری ۱۰۰ قدم تو رو جلو میندازه💪🏼😉🥰

سلام عزیزم با آرزوی موفقیت و قبولی در رشته مورد علاقت❤ هر سوالی داشتی بپرس عزیزم در خدمتم ...

شما چه خوبی، 🥺🥺🥺🥺 اصن من آشفتم، 🥺طبق برنامه هیچ آزمونی جلو نمیرم.. ینی انگار دیگه نمیرسم، 🥺دقیقا مثه شما همش برنامه میریزم و نمیرسم🥺

بیشتر ببینید