2777
2789
عنوان

کنکورانسانی

71 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان دخترم کنکورانسانی دارهودوست داره فرهنگیان قبول بشه البته نه براامسال.سال دیگه کنکورمیخادبده لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه موسسه خوبه یا کتابای کنکوربگیرم.وچه کتابایی بایدباشه..ممنونم

من قلمچی میرفتم، از لحاظ اینکه اینجوری مجبور میشدم درس بخونم خوب بود. ولی کتابای کمک درسی خود قلمچی چنگی به دل نمیزنه، فقط کتابای طلایی که نزدیک کنکور منتشر میشه و سوالات کنکورای سالای قبله خوبن‌.

من قلمچی میرفتم، از لحاظ اینکه اینجوری مجبور میشدم درس بخونم خوب بود. ولی کتابای کمک درسی خود قلمچی ...

ممنونم عزیزم.دخترم کنکورداره زیادچیزی درموردکتاباش نمیدونن.اطلاعی ازکتابای خیلی سبز وغیره نداری بهم بگی 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنونم عزیزم.دخترم کنکورداره زیادچیزی درموردکتاباش نمیدونن.اطلاعی ازکتابای خیلی سبز وغیره ندار ...

من دو سه تا درسا رو خیلی سبز داشتم خوب بود. فقط نباید به درسنامه ی کتابای کمک درسی متکی باشه، اولویت اول با کتاب درسیه بعدش کمک درسی.

و اینکه تست ها رو توی برگه جواب بده، تو کتاب علامت نزنه که بعدا هم قابل استفاده باشه. 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز