2777
2789
عنوان

اذیت میشم

287 بازدید | 13 پست

بچه ها من اصولا آدمیم که اعتماد به نفس پایینی دارم.

مدت هاست همش حس میکنم به لحاظ درسی واجتماعی وخلاصه همه چیز به جایی نرسیدم..

مدام ازخودم‌ایراد میگیرم..

مثلاباخودم میگم‌بیا دوباره کنکور بده یه رشته دیگه بخون..بیا فلان کارو کن..

به خصوص وقتی کسی رو میبینم که مثلا از نظر درسی وعلمی از بقیه بالاتره مدام ازخودم ایراد میگیرم.

دوست دارم روزاهداف  وزندگی خودم متمرکز بشم..نه مقایسه کردن با بقیه

مقایسه کردنو بزار کنار  خودت باش  از خوبیات یاد کن مثلا اینکه قشنگ صحبت میکنی

من مترجمی خوندم.

حافظ قرآن هم هستم..

هدفم‌این بود بتونم بعدها یه زبان دیگه هم یاد بگیرم وبتونم قرآن‌رو اینبار به زبان انگلیسی حفظ کنم..ولی مثلا تا یکی رومیبینم پزشک باخودم میگم ببین اونو حالا خودتو ببین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مترجمی خوندم. حافظ قرآن هم هستم.. هدفم‌این بود بتونم بعدها یه زبان دیگه هم یاد بگیرم وبتونم قرآ ...

وااای مترجمی  خوندی و حافط قرآن!!

دیگه چی از این بهتر دختررر

خب هرکسی رو برای کار خاصی افریده ن قرار نیست ک شما جیمز بان بازی در بیاری و همه چی رو بدونی 

شمام تلاش کردی شدی حافظ قران

ایا اونم ب جایی رسیده ک تو رسیدی؟؟

اصلا اینجوری نکن هیچ قسمتی بی حکمت نیست حتما قسمت اون پزشکه قسمت توهم یچی دیگه

وااای مترجمی  خوندی و حافط قرآن!! دیگه چی از این بهتر دختررر خب هرکسی رو برای کار خاصی افریده ...

باورکن دست خودم نیست..مامانم همیشه بهم میگه اگه یه ذره اعتماد به نفس داشتی هیچ مشکلی نداشتی توزندگیت..😔

پسرداییم پزشکی میخونه اون روز بهم میگفت زبان رو که ازغیر دانشگاه هم می‌شد خوند..کارخاصی نکردی ..یه رشته دیگه میخوندی...خیلی حرصم اومد

سلام عزیزم خوبی

ببخشید من تو یه تاپیک خوندم که شما حافظ قرانی

واااقعا خوشا به سعادتت عزیزم

هم دنیا رو داری هم اخرتو

میشه واسه کسی که خیییلی دلش میخواد حافظ قران بشه یکم کمک و راهنمایی کنی؟

چیکار کنم از کجا شروع کنم

چقدر طول میکشه تا بتونم کل قرانو حفظ کنم

سلام عزیزم خوبی ببخشید من تو یه تاپیک خوندم که شما حافظ قرانی واااقعا خوشا به سعادتت عزیزم هم دنی ...

سلام عزیزم خوبی؟؟🌸

نظر لطفته عزیزم..ان شاءالله که لایقش باشم..

حتما گلم..با کمال میل میگم🌸

احسنت به این تصمیم قشنگت🌸🌸

سلام عزیزم خوبی؟؟🌸 نظر لطفته عزیزم..ان شاءالله که لایقش باشم.. حتما گلم..با کمال میل میگم🌸 احسن ...

سلام خانمی

حتما لایقشی عزیزم

من منتظر راهنمایی های خوبت هستم

از کجا باید شروع کنم و با چه روشی حفظ کنم چقدر طول میکشه راستش همیشه احساس کردم خیلی نشدنی هست🤕😓

سلام خانمی حتما لایقشی عزیزم من منتظر راهنمایی های خوبت هستم از کجا باید شروع کنم و با چه روشی حف ...

سلام دوست خوب من🌸

ببخش که اینقدر دیر جواب دادم..♡

ببین هیچوقت برای شروع دیر نیست..خدا خودش کمکت میکنه..

اولش کمی سخته..ممکن پشیمون بشی..ممکن احساس کنی توانش رو نداری ولی به مرور برات راحت میشه..من وقتی به صفحه ۱۳ قرآن رسیدم گریه میکردم که نمیتونم..وای استادم اجازه نمی‌داد.. هیچوقت فکر نمیکردم بعدش حافظ بشم..

..

ببین زمانش برای هرکسی متفاوت..ولی برای من تقریبا ۵سال طول کشید 

سلام خانمی حتما لایقشی عزیزم من منتظر راهنمایی های خوبت هستم از کجا باید شروع کنم و با چه روشی حف ...

برحسب توانایی خودت..وپشتکاری که به خرج بدی این زمان متفاوت..اما اصلا عجله نداشته باش..مهم این که تثبیت باشی وگرنه در زمان یکسال هم میشه حافظ شد..اما کیفیت حفظ مهمه..

ببین گلم۱_ برای شروع باید روخوانی وروانخوانی قرآنت رو خوب کنی ..درادامه تجوید..میتونی برنامشون روازبازار دانلود کنی..

۲_یک قرآن عثمان طه ۱۵خطی تهیه کن..این قرآن برای حفظ مناسب ..

۳_تلاوت استاد منشاوی یا عبدالباسط  رپدانلود کن وقبل از حفظ هر قسمتی حداقل سه بار خوب گوش کن..موقع گوش کردن به قرآن نگاه کن وبه تلفظ دقیق کلمات.وعلائم وقفی دقت کن

۴_بعدبه معنای آیات دقت کن میتونی برنامه تفسیر نمونه رو ازبازار دانلود کنی..وقتی معنای آیات رو بدونی راحت تر میتونی حفظ کنی به خصوص برای آیاتی که جنبه داستانی دارن مثل سوره یوسف.

۵_بعد شروع به حفظ میکنی .برای حفظ باید عبارت به عبارت حفظ کنی ..واصلا کلمه به کلمه حفظ نکن.

بعدازحفظ اگر کسی ازت بپرسه خیلی خوب میشه‌‌..اینجوری اگه اشکالی داشته باشی که موقع حفظ حواست بهش نبوده پیدامیشه..

۶_حفظت رو درطول روز وروز بعد مدام تکرار کن...چون وارد حافظه کوتاه مدتت شده وباید برای تثبیت مدام تکراربشه..

میتونی کلاس بری؟

۴_بعدبه معنای آیات دقت کن میتونی برنامه تفسیر نمونه رو ازبازار دانلود کنی..وقتی معنای آیات رو بدونی ...

سلام عزیزدلم

ممنونم از راهنمایی های خوبت و از وقتی که برام گذاشتی🌹

نه متاسفانه شرایط کلاس رفتن ندارم ولی خودم خیلی علاقه دارم و یکی از ارزوهامه

ان شاءالله خدا کمکم کنه و خودم بتونم وارد این مسیر قشنگ و الهی بشم

بازم ممنونم دوست خوش قلب و مهربونم❤️

سلام عزیزدلم ممنونم از راهنمایی های خوبت و از وقتی که برام گذاشتی🌹 نه متاسفانه شرایط کلاس رفتن ند ...

سلام خواهش میکنم عزیزززززم😘😘😘

اگه هرکاری ازدستم برمی‌آمد بهم بگو❤

موفق باشی گلم🌹🌹