2821
2789
عنوان

ایا میدانستید؟؟!

92 بازدید | 8 پست

به نظرتون بین دوقلوهای تازه متولد شده کدوم یکی بزرگتره؟ اونی ک زود تر به دنیا میاد؟!

نه، واقعیت اینه که اونی ک دیرتر متولد میشه بزرگتره!!

میدونین چرا پایینو بخونین :☺

(مرحوم كلينى در كتاب شريف كافى آورده است : يكى از اصحاب امام جعفر صادق عليه السلام داراى دو نوزاد دوقلو گرديد، همين كه به حضور مبارك آن حضرت شرفياب شد، پس از تبريك و تهنيت به او فرمود: آيا مى دانى كدام يك از دوقلوها بزرگترند؟ پدر نوزاد در جواب اظهار داشت : آن كه اوّل از شكم مادر خارج و به دنيا آمده است . حضرت فرمود: خير، آن كه آخر به دنيا آمده بزرگ تر است ، زيرا مادر در ابتداء به وسيله او؛ و سپس به وسيله آن كه اوّل خارج شده ، آبستن گرديده است . و چون نطفه اوّلى در ابتداء وارد رحم شده و منعقد گرديده است ، به همين جهت توان خروج از رحم مادر را ندارد، تا آن كه نوزاد بعد از خودش خارج گردد؛ و پس از آن كه راه براى اوّلى باز شد آن وقت مى تواند از رحم مادر خارج و وارد دنيا گردد.(1) بنابر اين ، آن كه نطفه اش اوّل منعقد شده است ، دوّمين نوزاد محسوب نمى شود، و به همين جهت بزرگ تر هم خواهد بود)

جالبه نه!!😁 نگو میدونستی ک ناراحت میشم😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه دوقلوها فکر میکنن برعکسه ولی واقعیت اینه که ما زمان زمینی شدن رو در نظر میگیریم نه زمان تشکیل ...

دقیقا

مثلا میگن فلانی ۱ ساعت از من بزرگتره 

ولی به نطرم از همون نطفه باید باشه دیگه 

چون از اول وجودش ب نظرم باید حساب بشه

دقیقا مثلا میگن فلانی ۱ ساعت از من بزرگتره  ولی به نطرم از همون نطفه باید باشه دیگه  چو ...

خبب نمیشه اینجوری زیاد گفت

شاید سن جنینیشون اره

اما درک و دریافت اونی ک زودتر وارد اتمسفر زمین شده

ازون ک دیر تر میاد 

جلوتره 

نمیدونم

یجای کار میلنگه ولی 😂

مث اینه که مثلا دو نفر تاریخ تشکیل جنین و حاملگیشون یکی اول تیر خورده باشه یکی اول اذر

بعد اون که تیر خورده تو نه ماهگی بچش همون بهمن بیاد

اون که اذر خورده هفت ماهه بیاره همزمان با این

بعد بگیم اینا همسن نیستن اون که سر وقتش بذنیا اومده بزرگتره

خبب نمیشه اینجوری زیاد گفت شاید سن جنینیشون اره اما درک و دریافت اونی ک زودتر وارد اتمسفر زمین ش ...

اگه اونی ک  تیر تشکیل شده باشه و بخواد نه ماهگی دنیا بیاد باید ماه فروردین ب دنیا بیاد 

خب این طوری هم ک شما میگی نظر خود من بازم میگم نظر خود من اینه ک اون ک آدر تشکیل شده بزرگتره 

ولی خب دیگه در اصل و چیزی ک بین بقبه رایجه اونجوری حساب میکنن ک کدوم یکی زود تر دنیا اومده 

و اینکه فرقم نمیکنه ب نظرم ک طبیعی باشه یا سزارین