2777
2789
عنوان

حزر امام جواد

126 بازدید | 20 پست

کسی داشته از اثراتش میشه بگید

لطفا اگ کسی اعتقاد نداره چیزی ننویسه😘💐من خودم اعتفاد دارم فقط لذت میبرم از دونستن این معجزه ها

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مذهبی نیستم و حس خاصی نداشتم بهش 

ولی بعضی وقتا که میرفتم جاهای خاصی که میدونستم ادمایی هستن که نمیتونن ببیننم نمیذاشتم حرز رو میومدم خونه یا میرم زیر سرم یا تا دو سه روز حالم بد بود

ولی وقتی میذارمش دیگه اونجوری نمیشم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
خو بزن تو نت چرا اینجا میپرسی🤣

دوسداشتم اینجا ب صورت زنده با کسایی ک داشتن صبت کنم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

خودتم میتونی بنویسی همرات داشته باشی 

تو گوگل سرچ کن بنویس همرات داشته باش 

خواصشم نوشته

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

من خریدم الانم تو گردنمه واقعا نمیدونم رو من تاثیر داشته یا نه چون اوضاعم انگار هیچ تغییر آن چنانی نکرد 

کابوس میدیدم هنوزم دست از سرم برنداشتن

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
من مذهبی نیستم و حس خاصی نداشتم بهش  ولی بعضی وقتا که میرفتم جاهای خاصی که میدونستم ادمایی هست ...

😍

عالیه واقعا محشر بود برای ما منتهی باید کسی که نمازش رو میخونه و اعمالش رو انجام میده نفس حقی داشته باشه چون اعمالش خیلی مهمه 

شوهرمن یه شب خواب آروم نداشت از همه لحاظ تو عذاب بود از وقتی براش گرفتم آروم شده خدارو شکر روزیمون هم زیاد هم با برکت شده 

ان شاالله بتونم برا خودم و بچهام هم میخرم 

من خریدم الانم تو گردنمه واقعا نمیدونم رو من تاثیر داشته یا نه چون اوضاعم انگار هیچ تغییر آن چنانی ن ...

😔

خیلی بده آشتفگی موقع خواب