2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقااااا چحوری دوست دارین این شهررو...

هیچجا ندارم بریم یکی مهریز ک تفتش خوبه

ادم دلش میگیره خیلی مردمهای گرفته ای هستن

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
اقااااا چحوری دوست دارین این شهررو... هیچجا ندارم بریم یکی مهریز ک تفتش خوبه ادم دلش میگیره خیلی م ...

😳😳 بستگی داره دنبال چی باشین اگه تاریخ براتون مهم موزه و بناهای تاریخی و فرهنگی زیاد داره برای تفریح هم پارک کوهستان، پارک آزادگان و انواع پارک داره ، خانه لاری هاو باغ دولت آباد هم خیلی خشه ، عاشق هیجان هم باشی شهربازی خلیج فارس و پارک شادی

اتفاقا تابستونا یزدی ها کمتر تو خونه میشینن اکثرا چیزی که من دیدم خانوادگی پارک میرن و در کنار هم کلی خوش میگذرونن و صله رحم به جا میارن

کاش هواش حداقل شبهای تابستون خوب بود انگار حرارت بخاری،ولی در کل شهرمونو دوست دارم 

آره گرمه واقعاً انقد آفتابه نمیشه رو زمین نگاه کنی 😁😅

من یکی دوماه که دور باشم دلم برا همین هواشم تنگ میشه 🥺

اقااااا چحوری دوست دارین این شهررو... هیچجا ندارم بریم یکی مهریز ک تفتش خوبه ادم دلش میگیره خیلی م ...

خیلی جاها داره 

یه شهر توریستیه کافی شاپ هم میتونی مدرن بری سمت صفاییه هم تو خیابون امام یه عالمه سنتی هست 

باغ و ده یه عالمه داریم، منشاد تاحالا رفتی؟ آب تو جوبش انگار همین حالا یخش آب شده 

شما فکر میکنی گرفته‌ایم من که خیلی خوشم میاد به نظرم با هرکس باید یه جوری برخورد کرد، مرز داشتن، خوددار بودن اینا اخلاقای خیلی خوبیه

اخه مطب خیلی میگیرن زورم میاد🤭🤭 البته همسر میگه مهم نیست ولی خدایی پنج تومن برای ی دندون که بکنی ب ...

نه خواهر برو نگو اینجور 

یکی آشناها ما رفت شهدای کارگر عصب‌کشی زیر پونصد شد یه عدد خیلی کمی بعد لثه‌هاش عفونت کرد مجبور شد همه رو بکشه مصنوعی بزاره 

حالا نگفتم که بترسیا😅 ولی کلا مطب چون برای خود دکتره خیالت راحته دیگه، درمانگاهم من خشوم نیس ☹️

اخه مطب خیلی میگیرن زورم میاد🤭🤭 البته همسر میگه مهم نیست ولی خدایی پنج تومن برای ی دندون که بکنی ب ...

کیفیت کار مطب کجا درمانگاه کجا عزیزم؟!

برو مطب یه دکتر خوب 

مطمئن باش پولتو دور نمیریزی 

دوستتون دارم 💕

سلااام دوست خوشگل من 😍 قربونت 🥰🙏🏻 خوبی خواهر؟ هنو تبخیر نشدی تو این گرما؟😅

سلام به روی ماهت گلم 

الحمدلله عزیزدل

من چون چند سال تو بندرعباس زندگی کردم این هوا برام خیلی اذیت کننده نیست 😄

دوستتون دارم 💕

نه خواهر برو نگو اینجور  یکی آشناها ما رفت شهدای کارگر عصب‌کشی زیر پونصد شد یه عدد خیلی کمی بع ...

نه دکتر خوب سراغ دارم برای دندون عقل دکتر محسن برزگر قبلاً فرهنگیان می‌شست الان دیگه فقط مطب میشینه گفته حدودا پنج تومن میشه

نه دکتر خوب سراغ دارم برای دندون عقل دکتر محسن برزگر قبلاً فرهنگیان می‌شست الان دیگه فقط مطب میشینه ...

چه خوب 

پس برو پیش خودشون 😍

اگه آشنا باشن که قسطی اینا هم باهاتون کنار میان 🤍

سلام به روی ماهت گلم  الحمدلله عزیزدل من چون چند سال تو بندرعباس زندگی کردم این هوا برام خیلی ...

🥰❤️

خب پس تو هوا شرجی اومدی اینجا قد این آب و هوا میدونی 😂

منم فک کنم باید برم یه‌جا گرمتر که عادی بشه برام این گرما 😁