2777
2789
عنوان

ازدواج دانشجویی

203 بازدید | 8 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من تازه با نی نی سایت آشنا شدم😍. گفتم مسئله ای رو باهاتون درمیون بزارم. خیلی خوشحال میشم نظراتتون رو بهم بگید و کمکم کنید. خیلییی ممنون❤️

من ۲۲ سالمه و دانشجوی رشته ادبیات هستمو ترم ۶ هستم

حدودا ۸ ماهه با یه آقایی داخل دانشگاه آشنا شدم. ایشون ۲۳ سالشه و ترم اخر رشته حسابداری هستن

خیلی این مدت از همه نظر اوکی بودن و خیلی پسر پاک و سالم و با ادب و با شخصیت و مهربونی هستن و داخل دانشگاه هم چند بار که زیر نظر داشتمشون از همه لحاظ اوکی بودن

واقعا بهشون وابسته شدم. در حدی که اگه یه مدت خیلی کوتاه نبینمشون کلا زندگیم مختل میشه

ایشون هم که ترم اخرن و برمیگردن شهر خودشون. واقعا تحمل دوری رو ندارم

خودشون میگن که بیان خواستگاریم و یه صحبت هایی بشه بعد برن سربازی بیان. اما خانواده من به شدت حساسن و قبول نمیکنن نامزد کنیم به دلیل اینکه سربازن

اما من واقعا نمیتونم ۲ سال دوری ( دوران سربازی ) رو تحمل کنم. وقتی یه مدت کوتاه که میرن شهرشون من واقعا افسردگی میگیرم و از کار و زندگی می افتم

میشه کمکم کنید چطوری خانوادم رو راضی کنم؟

( اینم بگم که خونه و ماشین دارن و شغلشون هم تا حدودی بنظرم اوکی کنن چون خیلی تو رشتشون موفق هستن و تقاضا تو تهران برای رشته حسابداری بد نیست)

ممنون که وقت گذاشتید

اگه عقد کنید و سربازی شهر خودتون بیوفته چی؟

دو سال برای نامزدی خیلیه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

عقد کنید یا نشون باشین

بیفته شهر خودتون

سربازی خیلی سخته رلم سربازه خیلی بهش سخت میگذره اگه شهرخودشون بود آسون تر بود

۲ ماه اول ک اصن نمیتونه بیشتر از ۵ دیقه صحبت کنه و باید ۱ ساعت تو صف باشه ک ۳ دیقه بحرفه کلن تایم حرف زدنشون ۳ دیقست  چون تعداد سربازا زیادع و آموزشی دزدکی میتونه نوکیا ببره

میشه امضاموبخونید؟💙ب امید تموم شدن سربازی عشقم و بهم رسیدنمون ی صلوات مهمونم میکنین؟ ممنونم 🌚از سال ۹۹ اینجام کاربری یازدهمممه اینو دیگه نترکونید💚یه دختر ۴۷ کیلویی با قد ۱۵۵ هستم♥️ اگه بخوام حالمو توصیف کنم میتونم بگم حالم مثل اسباب بازیه ک صاحبش دیگه بچه نیست🖤بخاطر خودت زندگی کن نه حرف مردم🩷اگه باهات هم نظر نیستم دشمنت نیستم گلم فقط عقاید فرق داره❤اسم کاربری ها یادم میره اگه باهات دعوا افتادم و بعدش باهات گرم گرفتم بدون اسم کاربری یادم رفته گلم🦥هر کس با حرف زدن شعور و فرهنگشو نشون میده✔️حس ششمم ولی خب بعضی وقتا جواب نمیدم سوالاتونو چون تمرکز ندارم🧸 اگه جوابتو ندادم دوباره ریپ نزن❤️ تیکر بارداری نیست تیکر تولد عشقمه💕 زندگی زندان سرد ارزوهاست🥀دنیا قشنگه اما تو نقاشی ن لا ب لای ی مشت آدم بی ذات و لاشی👍این روزا هیچکس شبیه حرفاش نیست❌️خوبی یعنی گناه🦋دختری از دیار مازندران👸مازندران پرچم بالا✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده منطقی صحبت کن پسر رو ببینن اگه فیلترای اصلیو رد کرد یه عقد بخونین.به پسره هم بگو واسه امریه اقدام کنه شاید تو تهران گیرش اومد یه شرکت رفت امریه کار کرد اینجوری فاصله بینتون کمتر میشه.ولی خب شماهم وابستگی سعی کن کنترل کنی خودتو مشغول کن حتی شاید عیب ایراداتش نتونی ببینی بخاطر حسی که بهش داری.خلاصه اینکه توکل کن به خدا خیرت توش بود ساده و راحت اتفاق میوفته اگه دیدی خیلی دارین اذیت میشین و وصلت دور از دسترسه بدون ایشون تقدیرت نیست

بره سربازی و ۲ ثال دوری کلا قلباتون هم از هم دور میشه و آقاپسر سرد میشه...بهترین کار اینه که عقدکنید ...شوهرمنم دانشجوبود اول عقد کردیم ...ازهیچی نترسید باخیال راحت عقدکنید بابا چرا الکی عقب بندازین حیف عمر و جوونی تون نیست که دور از هم بگذره اونم ۲ ساااال!

خانواده منطقی صحبت کن پسر رو ببینن اگه فیلترای اصلیو رد کرد یه عقد بخونین.به پسره هم بگو واسه امریه ...

متاسفانه نمیتونم به خانوادم بگم در ارتباط بودیم. به شدت حساسن و اگه بفهمن باهم در ارتباطیم کلا مانع رسیدنمون میشن

نظر منم همینه فقط نمیدونم خانوادمو چطوری راضی کنم 

والا پسره بیاد خواستگاری پیله کنه مجبورن راضی بشن دیگه...از تو کاری ساخته نیست...پسره هفته ای یک بار بیاد خواستگاری تا خسته بشن🤣🤣 ،منکه شوهرم خیلی پیله کرد آخر خانوادم مجبور شدن