2777
2789
عنوان

اگر آرزوی زیارت امام حسین رو داری…

2427 بازدید | 79 پست

سلام خانما راستش امشب دلم خیلی گرفته دارم مخاطب خاص میبینم دلم کربلا میخواد دلم بهشت میخواد بیایید چله زیارت عاشورا برداریم توسل کنیم به امام حسین و اقا اباالفضل العباس ان شاالله بزودی روزیمون بشه میدونم روسیاهم اما خدا دعای دسته جمعی رو رد نمیکنه…هرکس موافقه از همین امشب که دلشکسته ایم شروع کنیم بسم الله ان شاالله بزودی همگی بین الحرمین بهشت دنیا باشیم😢فقط هرروز اعلام کنید خوندید ازتون ممنون میشم❤️ان شاالله یکی یکی بیایید خبر بدید طلبیده شدید. التماس دعا😔

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دلم میخواد شرکت کنم اما وقت نمیکنمروزی  ۷ ساعت درس میخونم .دعای هفتاد بند و ۲۴۰۰۰صلوات گردنمه . واقعا نمیرسم .دلم مبخواد شرکت کنم نمیشه .بنابراین ۱ زیارت عاشورا میخونم ب نیت همه عزیزان نی نی سایت و حاجت رواییشون و حاجت روایی خودم . ۱سلامتی امام زمان .۲ شادی روح پدرم نازنینم و سلامتی مادرم بلا ازش دور باشه .۳ حاجت روایی نی نی سایتی ها . ۴.حاجت روایی خودو شوهرم 

چون دلم میخواد شرکت کنم اما وقت نمیکنمروزی  ۷ ساعت درس میخونم .دعای هفتاد بند و ۲۴۰۰۰صلوات گردن ...

ماشاالله خیلی فعالی ان شاالله حاجتروا بشی روح پدرت هم شاد عزیزم ان شاالله امام حسین یهو سوپرایزت کنه دعوت بفرسته برات همینجور که منو سوپرایز کرد اصلا فکر زیارت نبودم اقا منت گذاشتن بنده روسیاهشو دعوت کرد اما از روزی که رفتم دلمو جا گذاشتم فقط جسمم برگشت خیلی دلشکسته ام اگر قابل دونستی یه صلوات بفرست بلکه از دعای شما بازم برم‌کربلا🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماشاالله خیلی فعالی ان شاالله حاجتروا بشی روح پدرت هم شاد عزیزم ان شاالله امام حسین یهو سوپرایزت کنه ...

ان شالله قسمت شه گ دوباره برید . من تاحالا نرفتم . نیت کرده بودم اگر حاجت روا شم امسال من و مادرم و شوهرم ۳ نفره بریم  پیاده . 

اونم برای تجربه و ثواب یک بار زیارت . 

عزیزم هر بار دلت هوای کربلا کرد . بدون امام حسین خوشحال تر میشه اگ ی فقیر گشنه رو سیر کنی . یا ی لباس داری رو لباس دار کنی یا هزینه درمان و..... رو بدی .

امام حسین هم خودش در حقت دعا میکنه .

منم ی بار برم . بسمه . هزینه سفر خرج ...

ان شالله قسمت شه گ دوباره برید . من تاحالا نرفتم . نیت کرده بودم اگر حاجت روا شم امسال من و مادرم و ...

اگر بری دیگه نمیتونی دلتو با این چیزا اروم کنی فقط باید بری برسی اونجا بشینی پای ضریح اقا دلتو سبک کنی😞شوهرم در حد توان کمک به فقرا میکنه اما من دلم حرم میخواد زیارت ارباب میخواد خدایا خودت جورش کن😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر بری دیگه نمیتونی دلتو با این چیزا اروم کنی فقط باید بری برسی اونجا بشینی پای ضریح اقا دلتو سبک ک ...

نمیدونم چون شاید تا حالا نرفتم این طورم .

مشهد خیلی دوست دارم برم .

البته دلم میخواد ی بار برم  کربلا . شاید برم نظرم برگرده .

مکه اصلا دوست ندارم برم

شما هم اگ میتونی امسال پیاده روی برو  

وا عزیزم چرا تاپیکت تعطیل شد ؟!

سلام عزیزم

من تو تاپیک اوا دختر ۴ ساله که به دست نامادری کشته شد با یکی خیلی بحث کردم طرف زن بابا بود و میگفت زورم میاد باید نون از دهن خودم بگیرم بدم به بچه منم عصبانی شدم چندتا حرف بهش زدم حتما همونجا گزارش زدن تاپیکمو…البته مهم نیست بهتر که ترکید دلم میخواد اون تاریخ بدی که فهمیدم مادرم بیماره رو فراموش کنم کاش میشد یه قسمتایی از زندگی رو کات کرد😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر منتظره شرایطشون استیبل بشه بعد شیمی درمانی کنن ؟ 

نه میگه بدن ضعیف شده کشش سم شیمی درمانی نداره😔الان قرص میده بهش باید اب کنن بریزن تو دهنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40