2777
2789
عنوان

من میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 26 پست
بدتر آواره میشی راه برگشتم برات نمیمونه بیشتر فکر کن

نمیخام دگ فکر کنم   از ساعت ده صب ریختن رو سرم

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲

خیلی بچه ای که هنوز، دوست ورفیق جایی داری بری دوسه روزبمونی؟ بیرون پر ازگرگه، خودتو بیچاره نکن، ولی اگه اونقدر به تنگ اومدی که نمیتونی توخونه وایسی لااقل چندروز بروخونه ی یکی ازدوستات بمون وتو آگهی ها بگرد یه کار پرستاری از سالمند یا کودک پیدا کن لااقل بی سرپناه نباشی اونقدر آدم تو شرایط بدتر ازتو هست آخه فرار که راهش نیست گیر یه شیاد بیوفتی جی

اگه جایی نداری نرو اول یه جایی پیدا کن که این مهم ترین چیزه ممکنه یکدفعه از چاله بیفتی تو چاه

دگ اب از سرم گذشتههههه

خیلی بچه ای که هنوز، دوست ورفیق جایی داری بری دوسه روزبمونی؟ بیرون پر ازگرگه، خودتو بیچاره نکن، ولی ...

گیر هر کی بیوفتی بدتر ازینجاس

نکن اینکارو ادمای بیرون اعتمادی بهشون نیست یه تصمیم از عصبانیت نگیر 

یه لیوان اب بخور نقس عمیق بکش میتونی با یه مشاور صحبت کنی مشکلتو با خانوادت حل کنی یا حداقل کنار بیای باهاشون

از چاله خودتو تو چاه ننداز

[QUOTE=293824190]به نظرم هنوز چیزهای بدتری وجود داره که ممکنه با رفتنت از خونه برات اتفاق بیفته[/QUOTEخودکشی ک نمیکنم 

فرار بهترین راهه

نکن اینکارو ادمای بیرون اعتمادی بهشون نیست یه تصمیم از عصبانیت نگیر  یه لیوان اب بخور نقس عمیق ...

ای خاهر دلت خوشهههههههه