2777
2789
عنوان

ابراز عشق

127 بازدید | 8 پست

بچه ها به نظر شمام زشته و بده اگر یه خانم از یه آقا خوشش بیاد ابرازش کنه؟ مطمئنم که اون آقا مجرده خیلی ازش خوشم اومده اما همه میگن نگو بده زشته اون اگه یک درصد هم خوشش بیاد ازم به خاطر موقعیت کاریش نمیگه اما دل من گیر کرده توی این ۳۴ سال سنی که از خدا گرفتم اولین باره قلبم با خنده یه نفر میلرزه

برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من به تو نصيحت ازش بپرس 

مثل من درگير همكلاسي دانشگاهم موندم همش منتظر بودم بياد بگه اخر دختر داييم شيرم كرد گفت تو داري خواستگاراتو رد ميكني بخاطرش بپرس خودتو راحت كن 

منم ورداشتم  با اين ترفند مسيج زدم  اقاي فلاني تو دانشگاه پيجيده خبراييه همش بهم ميگن شما با اقاي فلاني خبري هست اونم گفت نه ببخشيد اگه رفتار من باعث شده سوتفاهمي پيش بياد من ٤ سال قبل دانشگاهم دل بسته يكي هستم از اقواممون بعد سربازي  عروسي ميكنيم منم گفتم خب خداروشكر خوشبخت باشيد 

و تموم 

گريه كردم غصه خوردم ولي تموم شد برام 

کاربر ده ساله هستم‌.بعد مدت ها برگشتم..خوش برگشتم ..قدمهای مبارکت رو قربون 

اگه تو محل كارته 

بگو خبرايي هست بقيه يه چيزايي ميگن اگه حرفي هست به خودم بگين 

توپ بنداز تو ميدون اون اگه اونم خوشش اومده ميگه نگفت هم تكليفت معلوم ميشه و خلاص

کاربر ده ساله هستم‌.بعد مدت ها برگشتم..خوش برگشتم ..قدمهای مبارکت رو قربون