2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام من یک سال پشتیبان بودم، برای من خوب بود چون خودم میخواستم کنکور ارشد بدم و رفتم پشتیبان شدم تا پا به پای بچه ها درس بخونم 

به لحاظ مالی ارزشی نداره اما خب ی شغل پاره وقت هست، چندتا از دوستای من اونموقع از قلم چی شروع کردن یاد گرفتن بعد خودشون موسسه مشاوره کنکور زدن و الان فوق العاده موفق هستن

برای همین اگر هدفی پشتش داری خوبه وگرنه ارزش چندانی نداره 

سلام من یک سال پشتیبان بودم، برای من خوب بود چون خودم میخواستم کنکور ارشد بدم و رفتم پشتیبان شدم تا ...

من الان دانشجو  ام میخوام کمک خرج م باشه الان استرس گرفتم اگر درآمد نداشته باشه چه خاکی تو سرم کنم به خاطر چک م نمیتونم  انصراف بدم

من الان دانشجو  ام میخوام کمک خرج م باشه الان استرس گرفتم اگر درآمد نداشته باشه چه خاکی تو سرم ...

این خوبه چون شغل پاره وقت محسوب میشه، من جای شما بودم یکبار این کار رو تجربه میکردم، در کنارش دنبال کار بهتری هم باش

این خوبه چون شغل پاره وقت محسوب میشه، من جای شما بودم یکبار این کار رو تجربه میکردم، در کنارش دنبال ...

میدونید من الان جایی م منشی قرار داد دارم تا مرداد  حقوقش ۱/۵۰۰ سه روز در هفته اس و به طور  امتحانی هم یک ماه جایی تدریس میکنم تو این یک ماه عملکرد م رو میبینن

حالا من  نگران م بعد این دوماه مطب تموم میشه و این تدریس هم بعد یک ماه چون شاید منو نخوان

من میمونم و یه قلم چی 

و توی شهرستان م که کار زیاد نیست 

میدونید من الان جایی م منشی قرار داد دارم تا مرداد  حقوقش ۱/۵۰۰ سه روز در هفته اس و به طور &nbs ...

خودت رو محدود به تجربه نکردن توو هیچ کاری نکن، البته فکر نمی‌کنم تابستون دانش آموز زیاد باشه اما از مهر اوضاع بهتره

برو ببین قلم چی چطوریه آیتم ی تجربه س 

میتونی حتی معلم خصوصی همین دانش آموزان بشی و.... 

اما در کل چون دانشجو هستی سعی کن نرم افزار و مهارت های مربوط به رشته ت رو یاد بگیری و با اون ها کار کنی چون هم توو رشته ت رشد کردی هم درآمد خوبی میتونی از این راه داشته باشی