2777
2789

اطرافتون کسی هست مهرشو بخشیده باشه و زندگی کرده باشه با شوهرش یا طلاق گرفتن؟

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید ببخشه؟درست نیس بنطرم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
من یکساله بخشیدم و مشکلی ندارم خوشبختم

شوهرم میگه مهرتو ببخش بیام دنبالت بریم سر زندگی بقیه میگن ببخشی فردا طلاقت میده زن میگیره میاره منو میترسونن من الان قهر اومدم خونه مامانم شوهرم میگه ببخش بیام دنبالت 

شوهرم میگه مهرتو ببخش بیام دنبالت بریم سر زندگی بقیه میگن ببخشی فردا طلاقت میده زن میگیره میاره منو ...

شوهرت رو دوست داری ؟ مشکلتون سر چیه ؟ اگه مهریه نداشتی به جدایی فکر میکرد؟ واقعیتش اگه کسی کسی رو نخواد و با وجود مهریه بمونه همون طلاق بگیرید بهتره طبق شناختی ک از شوهرتون دارید این تصمیمو بگیرید 

من بخشیدم ولی بخاطر اعتقادات شخصی بخشیدم یعنی اگر شوهرم الان بیاد بگه میخوام طلاقت بدم بازم بحث بخش ...

یعنی چی سرجاش بود دیگه مهریه تعلق نمیگیره که مگه میشه دوباره مهریه بگیرین