2777
2789
عنوان

دوباره بیبی چکم منفیه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 58 پست
اخه پس کی پری روز یه بچه ای پیشم بود ۲/۵ساله می خواستم به فرزند خوندگی بگیرم ولی همسرم مخالف بود فق ...

دلم برا اون بچه هم تنگه

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۱۴۰۰اقدامم ۱۰ساله ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم و چاقم ودارم میمیرم از غصه دلم بدجوری گرفته ا ...

برو تاپیک درمانی من کامل بخون. اگه همه رو انجام بدید که هم لاغر میشی و هم باردار انشاالله. اگه حوصله نداشتی نسخه ی بارداری رو هر ماه انجام بده. تقریبا قطعیه

اسمتو بگو برات نماز حضرت علی اصغر بخونم توام دعا کن عشقم برگرده ببخشتم ازدواج کنیم

زهرام

انشالله به ارزوت برسی

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
نا امید نشو گلم ورزش کن باردار میشی تهران هستی؟

مشهدم

ان شاءالله امسال هر دومون باردار میشیم. منم یک چشمم اشکه یکی خون. به حضرت زکریا قسم که باردار بشیم ...

شما هم تاپیک درمانی من رو بخون. حداقل نسخه بارداری رو کامل انجام بده. مطمینم جواب میگیری