binammmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1162 عنوان لنفوم 158 بازدید | 8 پست دوستان توی لنفوم غدد لنفاوی متورم که درگیر شدن کوچیک میشن خود به خود و بدون درمان یا نه 1402/03/11 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 زیر بغلت ورم داره؟ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 نه بابام توی گردنش خطرناکه عزیزم سریع بره دکتر برا من زیر بغلمه دلکتر گفت مشکلی نداره معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
binammmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1162 خطرناکه عزیزم سریع بره دکتر برا من زیر بغلمه دلکتر گفت مشکلی نداره میگه کوچیک شده لنف نود
binammmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1162 خطرناکه عزیزم سریع بره دکتر برا من زیر بغلمه دلکتر گفت مشکلی نداره تشخیص لنفوم نیست چون متخصص خون نرفتیم فقط چون سایزش ۳۵ میلی بود متخصص رادیولوژی گفت برید متخصص خون تا بررسی بشه..الان انگاری کوچیک شده
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 میگه کوچیک شده لنف نود حالا دکتر بره ضرر نداره لنفوم شوخی بردار نیس برا منم ی مدت کوچیک شده بود باز بزرگ شده معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
binammmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1162 حالا دکتر بره ضرر نداره لنفوم شوخی بردار نیس برا منم ی مدت کوچیک شده بود باز بزرگ شده تشخیص بیماری شما چی بود
زامبی۲۰۲۳ عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 تشخیص بیماری شما چی بود گفت غده لنفاویت ورم داره..ی مدت پام شکستع بود تا چند ماه از اون چیزا ک میزنن زیر بغل استفاده میکردم گف برا اونه معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍