2789
عنوان

ضایع شدم

181 بازدید | 11 پست

من همیشه نوار بهداشتی میخریدم ۲۵ تومن 

با شوهر رفتیم بیرون ۲۵ تومن گرفتم ازشکیف نبردم رفتم بخرم گفت سی اب ریخت رو سرم باور کنین خیلی خجالت کشیدم بعد گفتم ی لحظه صبر کنین رفتم از ماشین کیفمو برداشتم حساب کردم 

کو طرف گفته این ۵ تومن تو جیبش نبوده 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم ، بخاطر یه همچین موضوع ساده ای انقد خجالت زده شدی؟

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
اخه اصلا فکر نمیکردم ک گرون شده باشه 

الان باید با فرغون پول ببری مغازه تا چیزی بخری😂

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

چی میگی تو😂

من و دوستم با هم رفتیم مغازه خوراکی بخریم کارتشو موجودی کشید مرده گفت 100 تومن 

برداشت هر چی ک دلش خواست اخرش من گفتم اونجارو از اون چیپسا... گفت چقده مرده گفت 120... دوستم گفت من ک فقط 100 دارم مغازه دار گفت 100 تک تومن داری🤣💔

یعنی خیلی بیشعور بود قصدش فقط اذیت کردن بود همون اول نگفت تک تومنه یا هزار تومن

دوستمم گفت چرا از اول نگفتی میخندید😂😑

My heart is, and always will be, yours.