2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 36 پست
قیافه کاملا جنوبی نه بدم نمیاد ولی میدونم همه فکر میکنن به خاطر پول زنش شدم

چه اشکالی داره؟ مادیات هم مهمه اونم تو این دوره زمونه

ولی من فکرمیکنم فقط پول ملاک شما نبوده، ظاهر این آقا به دل شما کمی نشسته و اخلاقش هم موردپسند شماهست🌸 بقیه هم کم کم میفهمن، نفهمیدن هم مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شاید تحمل کنی یه مدت که گذشت غیر قابل تحمل میشه برات . نگاه ها و حرفهایی که در جمع بهتون میشه ب ...

دختر دایی خودمم با یه مرد فوق العاده پولدار و خیلی مهربون و با معرفت ازدواج کرد، اوایل خیلی شوهرش رو مسخره میکردن ولی الان تو فامیل همه عاشق خوبی و معرفتشن اسمش که میاد همه ازش تعریف میکنن و دوستش دارن

دیگه اصلا قیافه ش به چشم کسی نمیاد از بس خوبه

چه اشکالی داره؟ مادیات هم مهمه اونم تو این دوره زمونه ولی من فکرمیکنم فقط پول ملاک شما نبوده، ظاهر ...

نه واقعا پول اولویت اولم نبوده در صورتی که پول هم واقعا مهمه، قبلا با یه پسر پولدار خیلی خوشگل دوست بودم اصلا اخلاق نداشت خیلی اذیت شدم، هم پول داشت هم قیافه ولی اخلاق صفر بود همیشه غمگین بودم... ولی این هم پول داره هم اخلاق ولی قیافه نداره، خیلی مهربون و دلسوزه، اصلا بهم نه نمیگه نمیذاره آب تو دلم تکون بخوره تمام فکر و ذکرش خوشبخت کردن منه

خانواده ش خیلی خیلی دوستم دارن و گفتن نمیذاریم دست به سیاه و سفید بزنی

دختر دایی خودمم با یه مرد فوق العاده پولدار و خیلی مهربون و با معرفت ازدواج کرد، اوایل خیلی شوهرش رو ...

اینهایی که گفتم بر اساس آمار و ارقام جمع آوری شده از سراسر کشور هست . استثنا هم همیشه دیده میشه. 

این کاربری دست دونفر هست