2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 36 پست

وقتی قیافش به دلم نشینه اون همه عشق و علاقه هم جلو چشامو نمیگیره 🙂

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

اگر خودت کسی رو نمیخوای و احتمال داره که عاشقش بشی آره 

چون وقتی عاشقش بشی اونو قشنگترین میبینی

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه مهرش به دلم بیوفته آره ، قیافه هم که کلا سلیقه ایه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بله قبول میکنم بهش عادت میکنی همه چی قیافه نیست طرف اخلاق و رفتار و عشق و محبت داشته باشه جدی میگم ب ...

مهرش به دلم نشسته خیلی خیلی مهربونه، حرف که میزنه صداش به آدم آرامش میده ولی از یه طرف از حرف مردم هم میترسم

خواستگار خواهرم خیلی خوشگله ولی کارمنده و باید مستاجر باشه با زندگی معمولی

مهرش به دلم نشسته خیلی خیلی مهربونه، حرف که میزنه صداش به آدم آرامش میده ولی از یه طرف از حرف مردم ه ...

حرف مردم عزیز دلم؟با حرف مردم زندگی نکن مردم حسرت پولداریشو میخورن اینم درنظر بگیر به نظرم با توکل ب خدا قبول کن هرکاری کنی مردم یه چیزی میگن

اینم بگم که خانواده ش خیلی خیلی دوستم دارن

مامان باباش و خواهراش اینقدر قربون صدقه م میرن 

طبقه بالاشون قراره زندگی کنیم و گفتن نمیذاریم دست به سیاه و سفید بزنی

حرف مردم عزیز دلم؟با حرف مردم زندگی نکن مردم حسرت پولداریشو میخورن اینم درنظر بگیر به نظرم با توکل ب ...

میدونم با این وضع مالی که داره خیلی دخترای خوشگل تر از من قبولش میکنن

خودم ۳۸ سالمه ولی ببینید میگید فوقش ۲۲ سالم باشه بیبی فیسم، چهره م خیلی با نمکه

الان شاید تحمل کنی یه مدت که گذشت غیر قابل تحمل میشه برات . نگاه ها و حرفهایی که در جمع بهتون میشه به شدت حساست میکنه و اونم دائم بهت شک داره ، من میگم نه . بیشترین آمار خیانت هم مربوط به همین نوع ازواجها هست . 

این کاربری دست دونفر هست