2777
2789
عنوان

نداشتن شیر بعد از زایمان سزارین

2506 بازدید | 19 پست

سلام... پسرم با امروز سه روزه که به دنیا اومده ولی شیر ندارم. چیکار کنم شیرم زود بیاد؟ خیلی دلم میخواد شیر خودمو بهش بدم اخه دلستر و شیر و سبزیجات امتحان کردم شیر دوش هم خریدم ولی نمیاد در حد کمتر از یک قطرست فقط 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همون موقع داخل بیمارستان باید زود مک میزد ک شیرت بیاد

ربطی نداره چندان

من طبیعی بودم بلافاصله بعدش آوردن شیر دادم ولی یه مشکلی داست که بعدش ۲روز بیمارستان خوابید و نگذاشتن شیر بدم بهش 

در اون دو روز حتی شیردوش برقی هم زدم شیر نمی آمد  ولی مرخص شد آمد مک زد دوباره شیر آمد

عزیزم همون موقع داخل بیمارستان باید زود مک میزد ک شیرت بیاد

تو بیمارستان نزدیک به چهار ساعت مک زد طفلی... پرستارای نوزادان اومدن گفتن بچه گناه داره و تلف میشه کمکی بده بهش منم دادم الان هر چقدر تقلا میکنم شیرم از یه قطره بیشتر نمیشه 

باید خود بچه مک بزنه الان آغوز هست و کمه قرص شیر افزا بخور  

قطرشو خریدم میخورم مدام ولی بازم همونم تکون نخورده به بچه هم میدم مک بزنه ولی انقد گریه میکنه دلم کباب میشه 😑

قطرشو خریدم میخورم مدام ولی بازم همونم تکون نخورده به بچه هم میدم مک بزنه ولی انقد گریه میکنه دلم کب ...

شیرخشک با نطر دکتر بده میتونی بریزی رو سینه ات که هی مک بزنه

رازیانه آسیاب کن دو بار روزی یه قاشق دم کن در یه لیوان بخور

اول اینکه مبارک باشه دوم اینکه ارامش و استراحت خیلی مهمه  سوم اینکه مصرف مایعات آبمیوه و غذاه ...

قربونت ❤️

استراحتم بخواطر دردی که دارم کم شده راستش اما از لحاظ تغذیه خیلی تلاش میکنم...

قربونت ❤️ استراحتم بخواطر دردی که دارم کم شده راستش اما از لحاظ تغذیه خیلی تلاش میکنم...

سعی کن از اطرافیان کمک بگیری تا خسته نشی هر کسی باشه فرقی نداره 

حمام برو استراحت کن خستگی در کن تا به ارامش برسی 

البته که اوایل شیر کم هست باید بدی نوزادت مک بزنه تا کم کم شیرت زیاد بشه 

سوره حجر بخون برای زیاد شدن شیر عالیه 

الحمدلله رب العالمین ...
2790
2778
2791
2779
2792