2777
2789
عنوان

فقط بگین چیکار کنم

161 بازدید | 10 پست

حالم خیلی بده نپرسین چمه فقط بدونین افتضاحم از لحاظ روحی دیشب تا صبح بیدار بودم و به حال خودم زار زدم یه کاری هس حتما باید انجام بدم بگین چجوری تمرکز کنم چیکار کنم بهتر شم خواهش میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این نیز میگذرد. دنیا ارزشش نداره غم وغصه بخوری بیخیالی طی کن خدا هست همین بس

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
نگو‌ دیگه حالم بده  تا فردا صبح میمیرم از غم

ان شا الله که سقط نشده باشه 

ان شا الله که بتونی یه سیعه به شیعیان امام زمان اضافه کنی 

اینجوری خیلییی ثواب بزرگی کردی

درسته که الانه سخته اما خدا کمک می کنه اگه نیتت برا امام زمان باشه 

اما همیشه کارای بزرگ سختی بیشتری هم دارن 

من قبلا یه گناهی کردم که الان دارم تاوان اونو پس میدم و نمی تونم فعلا بچه دار بشم البته دومی 

و بهم از غیب گفتن چون نمی تونی بچه بیاری مقامت تو بهشت یه درجه کم تر از کسی هست که به خاطر خدا و امام زمان بچه آورده  

پس مطمئن باش ثواب بزرگی می کنی اگه به این نیت بیاری 

علم غیب هم چیز عجیبی نیست و این طوریه که قبلش کار خدا یه سوالی به ذهن آدم میفته و کار خدا جوابشو همون روز از دهن یکی میشنوی بدون این که از کسی چیزی بپرسی البته عالم به همه چیز خداست و هر مقداریشو که بخواد به آدم میرسونه نه همشو 

تقواتو زیادتر کنی خودت بهش میرسی 

بعد نمازت بهتر از کیمیا رو بخون و مطالعه اش کن و بهش عمل کن تا چشمت به خیلییی چیزا باز تر بشه و معرفتت بره بالاتر 

التماس دعا خیر پیش گلم 😊🌹🌺

سلام خوب تا ندونیم مشکلت چیه دردتون چیه منبع این آشفتگی چیه که نمیشه چیزی گفت. مثال میری دکتر مجید کجات درد می‌کنه  تو پات درد می‌کنه اون برای سرت دارو بده آیا پات خوب میشه؟؟