2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو داروخانه مکمل بگیر. بخور.   بگو مکمل برای چاقی می‌خوام اکثر خودش داخلش پیمانه هس روزی ...

رفتم دکتر برام دوتا شربت نوشت یکیش زینک بود میخوردم زور ب دلم میومد یکی دیگ شم خوب بود تا این که تموم شد ولی نت ی چیزی میخام مث قرص باشه چاق کنه قشنگ 

زینگ پلاس یا همون روی هم اشتها آوره 

قرصایی که توش مخمر داره هم اشتها آورن 

باید ببینی یبوست داری یا ویتامین ب 12  کم داری که اشتها نداری 

چته 

اونو درمانش کنی  

جوانه گندم هم خوبه چاق می کنه برا پوست هم خوبه 

زینگ پلاس یا همون روی هم اشتها آوره  قرصایی که توش مخمر داره هم اشتها آورن  باید ببینی ی ...

يبوست دارم یکم مشکل معده دارم 

ولی اونو فعلا با خاکشیر حلش کردم😂الان دنبال ی چیزی برای چاقیم خیلی لاغرم هرکی می‌بینم ی چیزی بهن میگه 

يبوست دارم یکم مشکل معده دارم  ولی اونو فعلا با خاکشیر حلش کردم😂الان دنبال ی چیزی برای چاقیم ...

پدر سنجد هم خوبه 

با شیر پرچرب و خامه بخور تا یبوست هم نگیری 

جوانه گندمم بخور 

شاید عین یکی از فامیلامون زیادی کار می کنی بعد میگه چرا من لاغرم 

یه دیقه آرومش نمی گیره 

هر چی خورده رو میسوزونه 😊😊

لبنیات زیاد بخور تا بعد غذا خوابت بگیره 

رفتم دکتر برام دوتا شربت نوشت یکیش زینک بود میخوردم زور ب دلم میومد یکی دیگ شم خوب بود تا این که تمو ...

مکمل بهتره گلم چون هم.  بدون ضرر هست هم اینکه اگه یه وقت.  بخوای کم بشه وزنت راحت تره چون قرص ها معمولا.  ادمو چاق میکنن اما توی ناحیه شکم پهلو بیشتر و انداخت بد میشه 

=)