2777
2789
عنوان

چشم سوم

171 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها میخام تجربم از فعالسازی چشم سوممو بگم اگه کسی دیگه ای هم تجربشو داره بگع مرسی..من خیلی پیگیرش بودم و دوس داشتم فعالش کنم رفتم همه سایتارو زیرو رو کردم البته میگفتن استاد بگیر گفتم ممکنه استاد پول بگیره چیزی یاد ندع خودم یاد گرفتم.تقریبا ده روز تمریناشو انجام دادم تا حس کردم داره فعال میشه..شبا تا میومدم بخابم یکی صدام میکرد نمیزاشت بخابم.ترس از تنهایی گرفته بودم..به نور حساس شده بودم.پیشونیم درد میکرد..و بدترینش صداهایی بود ک میشنیدم حتی اگر کنار بقیه هم میخابیدم تا چشامو میبستم یکی میگف یاسمن. یا یاسمن پاشو که صداش تو کل اتاق میپچید و خیلی اذیت میشدم و ده بار تو شب پیش میومد.تا دیگع ولش کردم و بعد ی مدت برگشت روال عادی..ولی الان باز قصد دارم به صورت جدی تر دنبالش کنم هرچند باز اذیت میشم و ترس داره ولی خب دوس دارم چیکار‌کنم🥺.شما اگه تجربه ای دارید یا سوالی ک بخاید شماهم تجربش کنید بپرسید😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی علاقه دارم میشه بیشتر توضیح بدی چ تمرینهایی انجام میدی؟

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
تمریناش چی بود بگو

همشو کامل نمیدونم..ولی برای شروع روزی چندبار به مدت ده ثانیه هربار انگشت اشارتو خلاف جهت عقربه ساعت حالت دورانی میکشی بین ابروهات نیم سانت بالاتر..و فرض میگیری ک یک چشم اونجاست و چشاتو میبندی و فکرمیکنی بااون داری میبینی پلک میزنی و... تا ی هفته این تمرینو انجام میدی بعد میری سراغ بقیش