2777
2789

سلام وقت بخید

همشو میشه زد

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشو

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
پس چیه میگن ۲ تا عمومی و یه اختصاصی فقط میشه بزنی

دروغه کجا اینو خوندین اشتباه 

میشه تمام دروس ترمیم زد

۴ تا عمومی بزنید

اصن ۱ درس بزنید

همش دست خودتونه

رشد سخته ، پیشرفت دردناکه.. اما هیچکدوم اندازه دیدن آرزوهات تو دستای بقیه عذاب آور تر نیس . اگر خواستید نامه بنویسم براتون یا چله ها دعاتون کنم اسمتون بگید .

مطمئنی ؟ برای همین امسال  هست ؟

منظورتو نفهمیدم...تو یبار میتونی هر درسی رو ترمیم کنی اگه تو خرداد ترمیم کنی واسه کنکور ۴۰۲ تاثیر داره اگه شهریور ب بعد واسه کنکور ۴۰۳ تاثیر داره 

2790
2778
2791
2779
2792