2777
2789
عنوان

مسافرت شمال

172 بازدید | 21 پست

اولین باره میخواییم بریم بابچه یکساله چیاببریم غذاخودمون بپزیم یا رستوران بریم کدوم مناسبه؟ ازکرج میریم و جایی هم نمیشناسیم چادرببریم یاویلابگیریم اجاره ها چطورن؟؟؟ 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

من دوهفته پیش اونجا بودم غذا خودمون درست کردیم دوبار فقط رستوران رفتیم بچه کوچیک همراهمون بود به بیرون اعتباری نیس واسه خواب هم سوئیت کرایه میکردیم خودشون میگفتن چون مسافر کمه قیمتش خیلی مناسبه ما ۶شب وایستادیم شبی ۵۰۰دادیم شهرهای مختلف 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هوای گیلان که الان بارونیه  روزا هم شرجی  چادر رو بیخال ولی ویلا بشدت گرونه  غذا هم ...

بخاطر بچم گفتم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
من دوهفته پیش اونجا بودم غذا خودمون درست کردیم دوبار فقط رستوران رفتیم بچه کوچیک همراهمون بود به بیر ...

کجاش رفته بودین؟ 

اول بندرترکمن.چالوس.رامسر.فومن برگشتنی هم دوباره برگشتیم رامسر بعدم بندرترکمن بعدشم شهر خودمون 

ما کرجیم از چالوس رد میشیم چالوس چجورجاییه؟؟؟ 

ما کرجیم از چالوس رد میشیم چالوس چجورجاییه؟؟؟ 

منم اولین بار رفتم عزیزم خود چالوس نگشتم ولی یه جایی داشت به نام نمک آبرود خیلی جای قشنگی بود تله کابین داشت تا بالای کوه می‌برد بالای کوه یه ساعت میتونستی بگردی بعد بیای سوار شی برگردی کلا خیلی قشنگ بود 

الان فصل خوبی نیست شرجیه بچتون اذیت میشه

من سه هفته پیش شمال بودم شرجی بود چه برسه به الان!

بهترین وقت شمال رفتن اوایل مهرماه هوا عالیه، اون موقع ویلا ایناهم ارزونتره و خلوت تره

خونه از توی دیوار پیداکنید اجاره ها ارزونتره نسبت به اونایی که سرخیابون وایمیسن ویلا اجاره میدن

خونه روستاییا خیلی باصفان ارزونترم هستن

غذا به نظرم چندوعده بتونید خودتون درست کنید بهتره چون اکثرا رستورانا کیفیت غذا جالبی ندارن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
منم اولین بار رفتم عزیزم خود چالوس نگشتم ولی یه جایی داشت به نام نمک آبرود خیلی جای قشنگی بود تله کا ...

ممنون از اطلاعات مفیدت جونم♥

الان فصل خوبی نیست شرجیه بچتون اذیت میشه من سه هفته پیش شمال بودم شرجی بود چه برسه به الان! بهترین ...

کجاش بریم اصلا ۲/۳روزه میریم

سلام عزیزم خوش بگذره  بستگی به بودجه تون داره به صرفه تر اینه غذا بپزید اما ویلا بگیرین تو چاد ...

ب نکته خوبی اشاره کردی👌✋

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792