2821
2789
عنوان

اینه یا عکس؟😂

180 بازدید | 19 پست

دوستان اومدم جلو اینه برا اولین بار حس کردم قیافم خوب شده بود.بعد گفتم بذار الان رو مودشم چند تا عکس بگیرم.پاشدم عکس بگیرم جرا دوربیننننن اینجوریههههه.من اونیم که تو دوربینم؟؟😂😂مخصوصا نیمرخ بجوریه مه انگاز قابلمه کوبوندن رو صورتم.

شمام اینطورین یا تنهام؟

منم اینجوریم انگار دماغم تو دوربین گوشیم تبدیل به بقاب پرنده میشه

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها نیستی 

کلا دوربین ها مرض دارن

فقط اینه اونم اینه دستشویی 😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

احتمالا تو آینه دستشویی خودت رو نگاه کردی 😂

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تازه امدم سایت

khoshmrl | 19 دقیقه پیش

عمل بینی

mohi1369 | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز