2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 1122 پست
سلام سلام سلام 🤍😍 حال شما؟  من امروز دو ساعت اپ سفید رو انجام دادم 💢 دومین طناب 💢 ۱۰ تا ...

👏👏👏👏 فعلا پادشاهی کنین تا من بیام با گزارشام زخمی تون کنم 😁

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@hana99400     کجایی ؟

سلام جون دلم خوبی؟ 

من، راستش خیلی تو فکرتونم

دیشبم کلی غصه خوردم 

نمیدونم هرجور فکر میکنم ک اینهمه ورزش  و... باید انجام بدم اصن حالم بد میشه 

بخدا آدمی نیستم ک بگم نه نمیشه و فلان اتفاقا خیلی امیدوارم 

ولي بی اراده و تنبلم 

از بعد کنکور خواستم شروع کنم ولی کرونا گرفتم 

الآن چن روزیه خوب شدم و سرکار میرم 

همون فکر اینکه چقد باید کار انجام بدم تا بشه عذابم میده 

هر روزم تو فکر شما و این گروه هستم بخدا🥺🥺💔

نمیدونم چه کنم

سلام جون دلم خوبی؟  من، راستش خیلی تو فکرتونم دیشبم کلی غصه خوردم  نمیدونم هرجور فکر می ...

ببین عزیزم اولش ک زیاد نیس ، از کم شروغ‌کن کم کم زیاد کن 

مثلا برات زیاده فقط اپ سفید رو انجام بده و طناب بزن 

یه هفته ورزش کنی میبینی روحیه ات چقدر خوب شده و خودت میخواهی ادامه بدی 

ولی مکمل و سویق بخور حتما 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ببین عزیزم اولش ک زیاد نیس ، از کم شروغ‌کن کم کم زیاد کن  مثلا برات زیاده فقط اپ سفید رو انجام ...

باشه چشم 

الآن صبحم رفته اشکال نداره؟ینی تا شب انجام بدم یا یه تایم خاصی داره؟ 

باشه چشم  الآن صبحم رفته اشکال نداره؟ینی تا شب انجام بدم یا یه تایم خاصی داره؟

یبار صبح انجام بده یبار شب 

اولش توضیح داده دوره اش رو 

طناب رو بزن هر ساعتی تونستی ، از هر تعداد تونستی شزوغ کن هر روز بیشترش کن

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام عزیزم خوب هستین  میشه من ادرس یه کانال تلگرام بدم برای یه ساب که میخوام بفرستین🥲🙏

سلام گلم 

متوجه نشدم چی گفتید 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
یه ساب برام بفرستین  مگه شما همونی نیستید که ساب قد رو فرستاید🥲❤️

بله همونم عزیزم 

ساب چی

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
🤝❤️🌱   ساب سفیدی  پوست

بفرمایید

🤝❤️🌱   ساب سفیدی  پوست

🥛 به این سابلیمینال گوش دهید تا با جلوه های روشن کننده شدید پوست سفید برفی، کم رنگ ترین پوست را دریافت کنید! یا شما همچنین می توانید از این برای دریافت چند سایه روشن تر استفاده کنید! (لطفاً برای جزئیات بیشتر به لیست مزایا زیر مراجعه کنید!) 

⚠️این بسیار قدرتمند است، پس لطفاً، حداکثر یک بار در روز گوش دهید!!! من به شما هشدار داده ام!!! 

🔥♡ باندل ای با بالاترین کیفیت از:  پوست رنگ پریده   [ فرمول خاموش اما کشنده + بسته‌ای زیرین از همه سفیدکننده‌های پوست + پوست رنگ پریده + پوست کامل و موارد دیگر! ] 

☆ یشنهادات را به عنوان واقعی می پذیرد و افکار شما را به واقعیت نشان می دهد! 

୨୧ فواید [ تاکیدات بدن و صورت ]୨୧ 

╰ 🥛 اثرات حمام شیر! نرم‌ترین، شفاف‌ترین و روشن‌ترین پوست سفید خالص را داشته باشید + پوست بسیار نرم، هیدراته، مرطوب و لایه‌برداری شده با بافتی بسیار نرم‌تر احساس می‌شود! 

╰ 🥛کرم روشن کننده پوست! پوست رنگ پریده فوق العاده تمیز + محافظت در برابر نور UV طبیعی و محافظت از ضد آفتاب، بدون برنزه شدن + پوست یکدست می شود! + رنگ پریده تر و کم رنگ تر از خواب بیدار شوید! 

╰ 🥛 روشن کننده و روشن کننده پوست! به اجبار بالاترین لایه پوست آسیب دیده یا پوست مرده را به طور طبیعی حذف کنید + هر بار گوش دادن، رنگ پوست شما رنگ پریده تر و روشن تر می شود (تا زمانی که رنگ دلخواه شما برسد)! 

╰ 🥛 روشن کننده پوست سفید برفی کم رنگ! بی عیب‌ترین، کامل‌ترین و ایده‌آل‌ترین پوست رنگ پریده موجود را داشته باشید! + پوست از هر نوری بسیار شبنم دار، درخشان و سفید شبح فوق العاده به نظر می رسد! 

╰ 🥛 پوست عروسک چینی! پوست شما بسیار سفید، شبیه عروسک چینی است، اما زیباتر است + پوست شما سفید، شسته و سالم تر به نظر می رسد! [کاهش ایمن ملانین] 

╰ 🥛 پوست فتوژنیک! به نظر می رسد پوست دارای یک فیللتر تار دائمی و فیلترر زیبایی روی آن است + پوست کاملاً مرطوب و بسیار رنگ پریده در حضور و دوربین، در تمام طول روز 24/7 به نظر می رسد! 

╰ 🥛 ته رنگ دلخواه! ته رنگ ایده آل خود را برای تمجید از سطح زیبایی خود دریافت کنید! + پوست سفید مایل به برفی شیری کم رنگ برای شما زیبا و مسحور کننده به نظر می رسد! 

╰ 🥛 تقویت کننده فیزیکی! نتایج فوری در یک گوش دادن + حلقه های تاکیدی و تکرار کننده 24/7! + پیشنهاد بالا برای سفید شدن سریعتر پوست! 

╰ 🥛 نتایج دائمی! تغییر DNA به پوست سفید کم رنگ دائمی + پوست هر ثانیه بی عیب و نقص تر و سفیدتر می شود + رنگدانه های ژنتیکی بسیار سفید پوست!

˃‌᷄@wonderful_mind98ִֶָ ˂‌᷅